Universal Audio Arrow

Thunderbolt 3 audio interface PC/Mac egyaránt
Raktáron
SKU
10001985
159 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

A világ első THUNDERBOLT 3 hangkártyája megérkezett!

Ha megvetted a legújabb csilivili számítógéped, amin már ott virít a legfrissebb szabvány, az USB-C csatlakozó Thunderbolt 3-mal, akkor ahhoz dukál a legújabb, legfürgébb hangkártya. Egy új korszak veszi kezdetét, ahol MAC-en és PC-n egyaránt alapfelszereltség az új szabvány, amely kereszt platform kompatibilitást hoz, és széditő teljesítményre képes. Egyértelműen új időszámítás kezdődik.  

A kompakt új interfész frenetikus konvertereket, UNISON technológiás nagyteljesítményű mikrofon előerősítőt  és hardveresen támogatott, CPU-t nem terhelő DSP effekteket hordoz. Azonnal, késés nélkül lehet hozni a 610-es csöves előfok, az LA-2A, a 1176-os kompresszor, és Marshall Plexi erősítők hangját a létező legautentikusabb szimulációkban.

Lehetőséged nyíilk:

Az iparág élvonalbeli A/D és D/A átalakítóival felvenni és lejátszani, melyek slágerfelvételek százain hallhatók már jelenleg is!

Keverni az alaptartozék UAD plug-inekkel, többek között: a Teletronix LA-2A levellerrel és 1176 kompresszorral, Pultec hangszínszabályzókkal.

Sávolni közel nulla késéssel, mikrofon előerősítő és gitárpedál emulációkkal többek közt a Neve, API, Marshall, Fender márkáktól az UNISON technológia révén.

Felvételt készíteni, akár menet közben felülmúlhatatlan hangzással, külső tápegység használata nélkül. Mindez egy masszív, strapabíró fémházban.

UNISON technológiával a lélegzetelállító mikrofon és gitár előerősítő szimulációkért

Az Arrow-ban is alkalmazott Unison technológia a kulcs a világ legtöbbet vágyott előerősítőinek élményéhez. A csomag tartozékai közt szerpel a  610-B csöves előfok, illetve  opcionálisan megvásárolhatók az autentikus Neve, API modellek is, csak úgy mint a Fender és Marshall erősítők emulációi. Ezek egészen az impedancia jellemzőik analóg szimulációjáig, az erősítő fokozataik "sweet spotjáig", és az alkatrész szintű viselkedésükig hűek az eredetihez!

 

Az Unison titka az Arrowban található analóg erősítő és a DSP processzor integrációjában rejlik. Elég beraknod egy Unison preamp plug-int az Arrow szoftverének mikrofon bemeneti csatornájára, mely fizikailag átkonfigurálja a hangkártya impedancia viszonyait - így tényleg szinte olyan, mintha a világ kedvenc stúdióberendezéseinek ill. erősítőinek csöves vagy trafós bemenetére csatlakoztál volna!

 

Változatos hangzás

Más hangkártyák elsősorban arra törekednek, hogy minél kevésbé színezzenek, minél transzparensebbek legyenek, vagyis ne legyen 'saját hangjuk'. Az Universal Audio viszont a felvételkészítésre elsősorban mint művészi tevékenység gondol, ahol a tiszta hangon túl "ér" használni különböző jellegzetes berendezések hangját kreatív megfontolásból.  Kicsit olyan ez, mint a képeknél a különféle szűrők: kérhetünk öregesebb, torzabb, orrosabb, modernebb, stb... hangzást. Alkalmazásuk révén a felvétel sokszínűbb, érdekesebb lehet, az egyes sávoknak önálló, saját karaktert adhatsz.

 

Teljesítmény igény és pénztárca szerint

Mindannyian másképp dolgozunk, másak az igényeink és a lehetőségeink. Az ARROW-nak egyetlen változata van, mely teljesítménye azonos az Apllo Twin SOLO testvérével.

DAW integráció

Természetesen Core Audio és ASIO drivereken keresztül az összes népszerű zenei szoftverrel használható, legyen az Logic, Cubase, ProTools, Ableton, stb. Az Apollo keverő programjának van egy plug-in verziója, amellyel az aktuális projektünkhöz tudjuk menteni az Apollo keverő és plug-in beállításait, hogy rögtön visszahívható legyen a komplett project. Router, mixer és plug-in total-recall azonnal, már a project megnyitásakor.

 

Milyen plug-ineket adnak gyárilag a hangkártyához?

 

A Realtime Analog Classics csomag részei, úgy mint:

 

·         UA 610-B csöves előfok és EQ

·         Marshall Plexi Classic erősítő

·         Teletronix LA-2A (Legacy) leveller

·         UA 1176LN (Legacy) kompresszor

·         UA 1176SE (Legacy) kompresszor

·         Pultec EQP-1A (Legacy) hangszínszabályzó

·         Pultec Pro (Legacy) hangszínszabályzó

·         Precision Channel Strip

·         Precision Reflection engine térszimulátor

·         Precision Dleay Modulation multieffekt

·         Precision Delay Modulation L multieffekt

·         Raw Distortion torzító pedál

·         Softube Bass Amp Room 8x10 basszus erősítő szimulátor

·         RealVerb-Pro zengető

 

Tulajdonságok

·         Desktop kivltel, 2 be - 4 ki hangkártya kategóriagyőztes 24 bit / 192kHz átalakítókkal

·         MAC és PC kompatibilitás

·         1 db DSP processzor

·         Valósidejű effektek futtatása, közel késésmenetesen (1,1msec)

·         USB-C Thunderbolt 3interfész

·         2 db mikrofon/vonali szintű előerősítő, , az egyik bemenet nagyimpedanciás is lehet

·         Kimagasló minőségű fejhallgató kimenet

·         Masszív felépítés

·         Real Time Analog Classics plug-incsomag alaptartozék

·         Plugin támogatás: AudioUnit, VST, RTAS, AAX64

·         Windows 10 (64 bit) vagy Apple OS-X 10.12-10.13 szükséges a működéséhez

·         Quad Core i7 vagy gyorsabb processzor és legalább 6GB tárhely szükséges

·         Thunderbolt 3 kábel nem tartozéka!

További információ
Cikkszám 10001985
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon