Universal Acoustics Mercury Bass Trap

Csillapító szivacs, mélycsapda, 30cm magas, 4 db
Nincs raktáron
SKU
UNMBT300-CHA
41 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Az Universal Acoustics 300mm-es és 600mm-es méretben készíti el a Mercury és Jupiter stílusú basszuscsapdákat, amik a sarkokban felmerülő problémás frekvenciákat kezelik. Ezek az elemek döntő szerepet játszanak abban, hogy a helység sarkaiban jelentkező, puffogó, döngő hatású visszaverődések elsimuljanak, úgyhogy a basszuscsapdákat minden helységbe csak ajánlani tudjuk.

A Universal Acoustics korszerű, tűzálló anyagait a legmagasabb követelmények szem előtt tartásával készítik az Egyesült Királyságban. Az elemek formáinak kialakításánála a legújabb tervezési tapasztalatokat is beépítik, hogy az akusztikus elemek a felvétel, broadcast, próbatermek, nyelvi laborok, irodák, vagy helységek akusztikáját fel tudjuk javítani, hogy a szöveg, vagy az ott elkészülendő anyagokat ideális körülmények között tudjuk hallgatni.

Az elemeket nem oldódó kötéssel könnyedén és tetszetősen rögzíthetjük szinte bármilyen falfelületre. A készlet tartalma 4db 300mm-es basszuscsapda. Lila, szürke és vörös színben kapható.

További információ
Cikkszám UNMBT300-CHA
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon