Sennheiser HD6 MIX

DJ fejhallgató, profi, cserélhető kábel, 150 Ohm
Nincs raktáron
SKU
HD6MIX
49 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

A stúdiótól a DJ pultig Í a nagyszerű hangzás a tömeg megmozgatásának erejével ruház fel. Immáron több mint két évtizede, hogy a Sennheiser a professzionális audio eszközök piacán vezető szerepet játszik legendás fejhallgatóival, melyeket a világ vezető zenei producerei és DJ-i használnak. Az audio specialista Sennheiser egy olyan területen vívta ki a professzionális felhasználók bizalmát, ahol csak a legjobb teljesítmény számít.

Egy vadonatúj professzionális DJ és stúdió fejhallgató sorozattal a legenda most tovább folytatódik. Ezeket a legigényesebb felhasználók számára és a legnagyobb kihívást jelentő körülményekhez tervezett fejhallgatókat a világ vezető DJ-inek bevonásával alkották meg. A kívánságlistán természetesen az elsőrendű hangminőség szerepelt az első helyen. Az új fejhallgatók kiváló, dinamikus hangreprodukciót kínálnak, kifejezetten a DJ-k igényihez és a különféle körülményekhez igazítva. Az új DJ fejhallgató sorozat Í a Sennheiser csúcskategóriás hangzás területén szerzett széles körű tapasztalatára és a legendás HD 25-ös modellel szerzett többéves piacvezető szerepére alapozva Í a Sennheiser saját fejlesztésű akusztikai rendszerét hívja segítségül a különféle helyzetek és alkalmazások támasztotta igények kielégítéséhez. A két DJ modell (HD8 DJ és HD7 DJ) a ritmusra és a tempóigazításra fókuszál, a DJ-k szükségleteinek megfelelően. A mélyközép tartomány kiemelése mellett a hangzás feszes marad, a magasabb frekvenciák is tisztán szólalnak meg. Másrészt a HD6 Mix egy olyan modell, melyet stúdió alkalmazásokhoz terveztek, ezért a precíz keverési és monitorozási beállítások biztosításához kiegyensúlyozottabb hangzást közvetít. Rendkívül kényelmes, elliptikus, kagylós kialakításuknak köszönhetően mindhárom modell a lehető leghatékonyabban csillapítja a külső zajt. A problémamenetes egyfüles belehallgatás érdekében pedig a HD8 DJ és a HD7 DJ modell forgatható fülkagylókkal rendelkezik, melyek akár 210°-kal is elfordíthatók és három különféle pozícióban viselhetők.

Még a legkiválóbb hangteljesítmény is hiábavaló, ha a fejhallgató nem képes elviselni a DJ-k munkájával járó viszontagságokat és a mindennapi használatot. Az új modellek tökéletesen felkészültek erre: a Sennheiser masszív, kiváló minőségű alapanyagokból alkotta meg az új sorozatot, hogy a fejhallgatók még a legmostohább professzionális felhasználással járó megpróbáltatásokat is bírják. És amikor a turnék során túl nagy az igénybevétel, a Sennheiser elkötelezett ügyfélszolgálattal áll rendelkezésre. Az alkatrész ellátottság a termékek életciklusának végét követően még legalább öt évig biztosított, az alkatrészek pótlása pedig mindig gyorsan kivitelezhető, bármerre is visz utad munkád során a világban.

Tulajdonságok:

Kiegyensúlyozott, precíz hangreprodukció a Sennheiser saját fejlesztésű akusztikai rendszerének köszönhetően (SYS38 Í 150 ?).

Tartós, kiváló minőségű alkatrészekből készült, a megbízható hosszú távú működés biztosításához.

Elliptikus, kagylós kialakítás a maximális kényelem és a hatékony zajcsillapítás érdekében.

150?-os impedancia a stúdió- és keverő berendezésekkel történő optimális kompatibilitás biztosításához.

Az egyoldalas spirálkábel a fülkagylók bármelyikéhez csatlakoztatható; további tartozék egyenes kábel (mindkettő 3 m hosszú).

Prémium minőségű védőtokkal kerül forgalomba.

2 éves garancia

Impedancia 150 Ohm Frekvenciaátvitel 8 Í 30,000 Hz (SPL) Hangnyomásszint 112 dB (1 kHz/1Vrms) (TDH) Torzítás <0.1% Szorítóerő 6.3 N Fejhallható kapszula Circumaural Csatlakozó 3,5 mm jack + 6,3 mm adapter Kábelhossz Spirál 1.5m-3.0m, Normál 3.0m + Kevlar OFC Műküdési elv Dinamikus, zárt Terhelhetőség 500 mW Súly 264g

További információ
Cikkszám HD6MIX
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon