Sennheiser HD 200 Pro

Stúdió fejhallgató, 108dB, 32Ohm, 500mW
Raktáron
SKU
507182
23 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Sennheiser HD 200 PRO

 

A HD 200 PRO erőteljes és részletekben gazdag hangzást biztosít bármely monitoring feladathoz és bármely pénztárcához. Ez a fejhallgató a hatékony zajcsillapítást nagyfelbontású hangzással ötvözi. Összpontosíts zenei mixedre – otthonodban, stúdiódban vagy élő rendezvényeken.

 

Vigyél otthonodba stúdió minőségű hangzást.

 

Alkotóként, zenészként vagy a megfelelő élő hangzásért felelős személyként munkádra kell összpontosítanod. A HD 200 PRO sokkal több egy fejhallgatónál. Úgy tervezték, hogy zenéd mélységekbe menően tanulmányozhasd. Részletekben gazdag, erőteljes hangzást kínál, miközben kiszűr minden zavaró környezeti zajt – használd otthon, a stúdióban vagy a színpadon.

 

HD 200 PRO – a művészetedre összpontosíts.

 

Kitűnő, erőteljes hangvisszaadás.

 

Sohasem felejted el azt a pillanatot, amikor először próbálod ki a HD 200 PRO fejhallgatót. Ez a modell rendkívül nagy felbontással adja vissza a hangzást, minden apró részletet és hangsúlyváltást megszólaltatva. Ha értékelni szeretnéd munkád, elkészült mixed vagy szerzeményed, ez a számodra megfelelő eszköz. Professzionális szintre lépsz, kategóriáján túlmutató monitoring teljesítménnyel és kivételes dinamikával. Használhatod laptopoddal, keverőpultoddal vagy elektromos zongoráddal, valamint kiterjesztheted akusztikai munkaterületed. És persze a HD 200 PRO nagyszerű eszközként szolgál ahhoz, hogy ihletet nyerj kedvenc zenédből. Hosszú ideig történő használat esetén is kiváló illeszkedést és kényelmet biztosít.

 

Lehet, hogy hosszú ideig, órákig vagy akár éjszakákon át is viselni fogod. A HD 200 PRO nem lesz terhedre, mivel több mint 70 éves tapasztalattal a hátunk mögött terveztük.

Így aztán mérsékeltük a fejpánt fejre gyakorolt nyomását és a bőrrel közvetlenül érintkező anyagokat körültekintően választottuk ki. Az eredmény: a fülpárnák pillekönnyűek és tökéletesen illeszkednek a fülre. Még meg is feledkezhetsz arról, hogy rajtad van.

 

Hosszú ideig történő használat esetén is kiváló illeszkedést és kényelmet biztosít.

Környezeti zaj csökkentése a stúdióban, élőben és otthon végzendő összes monitoring feladatnál.

 

És ha már a kényelemről és a fülpárnákról van szó: a HD 200 PRO monitoring eszközként használva megkímél a zavaró környezeti zajoktól is. A környezeti zaj csökkentésének köszönhetően tiszta teret nyithatsz zenéd számára.

 

Környezeti zaj csökkentése a stúdióban, élőben és otthon végzendő összes monitoring feladatnál.

 

Mit tartalmaz a csomag?

HD 200 PRO

6,3 mm-es sztereó jack adapter

További információ
Cikkszám 507182
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon