Roland GO:Mixer

Mini hordozható keverő okostelefonhoz
Raktáron
SKU
GOMIXER
32 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Roland GO:Mixer

 

Előadás, audio keverés és videó felvétel okostelefonnal - most minden egy kézben

 

A kompakt, hordozható és egyszerűen kezelhető GO:MIXER segítségével kiváló minőségben és egyszerűen vehetünk fel zenét vagy más audio tartalmat az okostelefonnal készített videókhoz. Csatlakoztatás után a GO:MIXER-rel közvetlenül rögzíthetünk egy saját, sztereó hangsávot* a videó felvételhez. A készülék több bemenettel rendelkezik mikrofon, hangszerek és média lejátszók csatlakoztatásához és élő keveréséhez a videó készítés közben. Az okostelefon zajos, monó mikrofonja vagy audio sávok későbbi, videó szerkesztővel történő szinkronizálása helyett, most egy lépésben, kiváló minőségben és egyszerűen rögzíthetünk audio hangsávot a videóhoz. A GO:MIXER ideális választás mindazok számára, akik saját készítésű videókhoz szeretnének professzionális audio sávokat hozzáadni, hogy még több megtekintést és követőt szerezzenek a közösségi oldalakon.

 

*A GO:MIXER sztereó audio jelet küld ki az USB kimenetén keresztül. Ezt azonban néhány Android okostelelefon automatikusan monó jellé alakítja.

·                     Tenyérnyi audio keverő okostelefonokhoz

·                     Asztali és mobil használatra egyaránt ideális

·                     Több bemenet, mikrofonhoz, hangszerekhez és média lejátszókhoz

·                     Egyszerű csatlakoztathatóság és azonnali használat

·                     Tartozék csatlakozó kábelek iOS és Android készülékekhez

·                     Tápellátás a telefonon keresztül. Nem szükséges elem vagy AC adapter

·                     Center Cancel funkció a karaoke énekhez

 

Hihetetlenül egyszerű audio felvételkészítés

Az okostelefonok kiváló videó képminőségéhez soha nem volt egyszerű jó minőségű zenét vagy más audio tartalmat rögzíteni. Ehhez általában bonyolult külső készülékekre és hosszan tartó, utólagos audio szerkesztésre volt szükség. A GO:MIXER egy plug-and-play készülék, amellyel tökéletes minőségben és valós időben vehetünk fel audio tartalmat a videóhoz, így végre a témára koncentrálhatunk a nyűgös technikai részletek helyett.

 

Több fajta hangforrás csatlakoztatása és keverése

A GO:MIXER-hez öt különböző hangforrás csatlakoztatható egy időben: egy ének mikrofon, egy gitár, egy sztereó billentyűs hangszer és a két vonal jelszintű készülék, például média lejátszó vagy dobgép. A keverés élőben végezhető el a felvétel készítése közben. A GO:MIXER egyetlen kis készülékbe sűríti mindazt, ami az audio keveréshez szükséges.

 

Ultra-mobil audio utitárs

Mindössze 95 x 95 x 28 mm-es méretével a GO:MIXER tökéletes választás mobil felvételkészítéshez, de a helytakarékosság nem mellékes szempont asztali használat esetén sem. A készülék tápellátását az okostelefon biztosítja, így nincs szükség elemekre. De speciális driver-ekre sem, mivel a telefon azonnal felismeri a GO:MIXER készüléket a csatlakoztatást követően.

 

Jobb hangminőség, élvezhetőbb zene

A zene lényege a hang, ezért a zenei videók is csak tökéletes audio hangminőség mellett nyújtanak igazi élményt és hívják fel magukra a figyelmet. A GO:MIXER kristálytiszta sztereó, digitális audio hangminőséget garantál, amely mentes minden zavaró háttérzajtól. Azonnal érzékelhető a különbség az okostelefon beépített mikrofonjával és GO:MIXER-en keresztül készített audio felvétel között.

 

Ének a kedvenc dalokkal

A GO:MIXER énekesek számára is tökéletes választás a gyakorláshoz vagy karaoke énekléshez. Miután csatlakoztattunk a készülékhez egy média lejátszót, a Center Cancel funkcióval bármelyik dalnak csökkenthetjük a fő énekszólamát.

 

Vlogok és más web videók új fényben

Egy zenei videónál mindig a zenén van a hangsúly, de a GO:MIXER más jellegű videó tatalom esetén is javítja a végeredményt. A hangminőség vlogok, beszámolók, konzultációk és más tartalmak esetén is fontos, hiszen hitelesebbé és érthetőbbé teszi az előadást. A narráció, háttérzene és más audio források élő keverésével gyorsan és hatékonyan készíthetünk kiváló minőségű videókat a GO:MIXER-rel.

 

További információ
Cikkszám GOMIXER
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon