Roland Boss RC-30

Dual Track Looper
Nincs raktáron
SKU
BOSSRC30
65 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Roland Boss RC-30

Effektpedál

Dupla pedálos multitrack looper valódi sztereó ki-és bemenetekkel

2 szinkronizált sztereó sáv saját hangerőszabályzóval és "track select" gombokkal

Belső dinamikus memória: akár 3 órányi sztereó felvétel

99 belső loop memória

Beépített effektek a loopok effektezéséhez

Bemenetek: 6.3 mm jack, sztereó 3,5 mm-es mini-jack aux bemenet, XLR bemenet fantom táppal,

USB 2.0 csatlakozó PC-és WAV audio import-/export-hoz

Rhythm sáv valódi dob hangokkal Elemmel vagy opcionális 9 V-os hálózati tápegységgel működik

Beépített effektek

A világhírű BOSS effektek kedvelői biztosan nagyra értékelik az RC-30-ba beépített kreatív effekteket. A Bend Down effekttel hangmagasság nyújtást érhetünk el. A Step Phaser lépésenként változtatja a hang fázisát. A Sweep Filter az aktuális tempóval szinkronban változtatja a vágási frekvenciát. A Tempo delay-el a tempóval szinkronban lévő visszhang effektet érhetünk el. A Lo-Fi effekt szándékosan lerontja a hangminőséget egyedi hangkaraktert hozva létre. Ezentúl, külső készülék hozzáadása nélkül is megeffektezhetjük loopjainkat.

Mikrofon bemenet

Énekesek közvetlenül csatlakoztathatják kedvenc mikrofonjukat az RC-30 XLR mikrofon bemenetére, mely fantom táp kiadására is képes, így akár kondenzátor mikrofon is használható. Felénekelhetünk szólamokat, egymásra helyezhetjük őket, komplett vokálokat hozhatunk létre élőben, de rögzíthetjük bármilyen akusztikus hangszer hangját, vagy akár zörejeket is és kiváló loopokat kreálhatunk. Nem muszáj zenésznek lenned, hogy beléphess a LoopStation-ök világába!

Ritmus segéd

A loop frázisok tökéletes tempóban tartásához használhatjuk az RC-30 beépített ritmusait is felvétel közben. Tízféle ritmus típus közül választhatunk, mint például a Rock, Pop, Funk, Shuffle, R&B és Latin. Külön hangerőszabályzó áll rendelkezésre a ritmus hangerejének változtatására, a tempót pedig lépésenként és TAP tempó segítségével is állíthatjuk. Továbbá az ütemmutató is meghatározható. A frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is megjegyzésre kerül.

További információ
Cikkszám BOSSRC30
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon