Roland Boss RC-202

Asztali loop állomás, két sztereo loop, effektek
Nincs raktáron
SKU
BOSSRC202
96 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Boss RC-202 Loop Station

Kézi-Loopolás magas fokon - haladó zenekészítőknek
Az RC-202 egy lenyűgözően kompakt, asztali készülék, amely kiváló BOSS looper és multi-effekt funkciókat kínál klub előadók, elektronikus zenészek és beatboxerek számára. Az RC-505 Loop Station alapján megalkotott két-sávos RC-202 megörökölte nagy elődjének jellegzetes megjelenését, számos új tulajdonsággal kiegészítve. Egyszerre négy Input FX és négy Track FX érhető el, a loopokat pedig valósidőben lehet menteni a belső memóriába a kreatív zenei ötletek zökkenőmentes megvalósításához az előadás közben. A kibővített lábvezérlési lehetőségek és MIDI képességek szabaddá teszik játék közben a kezeket a hangszeres zenészek számára.

Fejlett BOSS technológia egy kompakt, egyszerűen kezelhető, asztali készülékben
Két egyszerre használható frázis sáv, dedikált vezérlőkkel és loop státusz indikátorokkal
Négy Input FX és négy Track FX érhető el egyszerre, a loopok DJ és Sampler típusú effektekkel történő processzálásához
64 frázis memória (8 memória x 8 bank), amelyek mindegyike két frázis sávot és saját effekteket/lejátszás beállításokat tartalmaz
Kibővített vezérlés lehetőségek lábkapcsolókkal, expression pedállal és MIDI-n keresztül
XLR mikrofon bemenet fantom tápellátással, monó/sztereó hangszer bemenetek és egy sztereó Aux bemenet
17 beépített ritmus pattern, beleértve páratlan ütemű ritmusképleteket is
USB-n keresztül elérhető frázis importálás/exportálás és DAW integráció számítógéppel
Két sztereó sáv és 64 frázis memória

Az RC-202 két sztereó loopot kínál, dedikált kézi vezérlőkkel és loop státusz indikátorokkal. Az élő loopok tárolására/behívására 64 frázis memória áll rendelkezésre, nyolc különböző bankba rendezve az egyszerű eléréshez előadás közben. Munka közben a lejátszás megállítása nélkül menthetjük a loopokat az aktuális frázis memóriába. Ez a praktikus képesség lehetővé teszi a zökkenőmentes mentést és memória váltást, eltérő dal struktúrák felépítéséhez és új hangszerelések kibontakoztatásához.

Intenzív effektek

A hatékony multi-effekteknek köszönhetően az RC-202 bármelyik loopernél több valósidejű effektezési lehetőséget kínál. Egyszerre négy Input FX és négy Track FX érhető el, számos effekt típussal a loopok létrehozásához és lejátszásához. Felvétel közben a hangzás bemeneti effektekkel - például P. Shift, Lo-Fi, Ring Mod stb. - gazdagítható tovább. A sáv effektek között megtalálható DJ és Sampler effektekkel - például Beat, Filter, Slicer stb. - hatékonyan processzálható az előadás a lejátszás közben. Az effektek gyors beállítását nagyméretű potméterek biztosítják, a ki/bekapcsolás pedig dedikált panel gombokkal történik.

Hatékony vezérlés

Az RC-202 előlapján számos potméter és gomb található a kreatív szabadság teljes kibontakoztatásához a loopolás közben. Külön jack aljzat áll rendelkezésre két lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához. Egy MIDI lábvezérlővel vagy billentyűzettel a vezérlési lehetőségek széles tárháza érhető el MIDI-n keresztül. A MIDI képességek lehetővé teszik a szinkronizálást is egy RC-505 készülékkel vagy egy másik RC-202-vel, valamint dobgépekkel és más berendezésekkel.

Audió csatlakoztatás és USB

Az RC-202 rendelkezik egy XLR mikrofon bemenettel, monó/sztereó hangszer bemenetekkel és egy sztereó Aux bemenettel. Minden bemenet egyszerre használható, ami lehetővé teszi a loopok egyszerre több forrásból történő felépítését. A tak jel kiküldhető csak a fejhallgatóra is, ami remek tulajdonság az előadás monitorozása végett. A WAV loopok archiválása USB-n keresztül történik számítógépre vagy élő sávokkal és hangszínekkel tölthetjük fel az RC-202 frázisokat a Sampler jellegű triggereléshez. Az RC-202 használható USB audió/MIDI interfészként is, ami biztosítja a zenei szoftverekkel történő integrációt a színpadi előadásokhoz egy laptoppal kiegészítve, az audió felvételek készítését és MIDI szinkront, valamint számos további lehetőséget.

További információ
Cikkszám BOSSRC202
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon