Roland Aira System-1

Moduláris szintetizátor billentyűvel
Raktáron
SKU
AIRASYSTEM1
162 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Roland System-1

Termékjellemzők

ÌNégy oszcillátor egy rakás vastag szintetizátor hangszínhez

ÌAz oszcillátor hangszínei folyamatos hullámforma változtatásokra képesek, az egyszerűektől az összetettekig

ÌAz összes paraméter LED világítású fizikai tekerő- vagy csúszó kontrollerről vezérelhető

ÌFejlett Arpeggiator Scatter funkcióval

ÌA Scatter tárcsával 10 különböző frázis variáció vezérelhető dinamikusan, valós-időben, tíz fokozaton

Ì-12 dB és -24 dB szűrő típusok független magas-áteresztéssel

ÌTone tekerőgomb az egyszerű hangszínezésért

ÌCrusher tekerőgomb a mai modern hangzásokhoz

ÌBeépített Delay és Reverb effektek

ÌTempó szinkron az LFO-ra és a Delay-re

Ì25 újszerű lapos, normál méretű billentyű

ÌKényelmesen játszható, mégis az eddigi legkompaktabb Roland szintetizátor

Karakteres megszólalás és rengeteg kontroller egy PLUG-OUT szintetizátorban

Az 1970-es években jelentek meg a SYSTEM 100, SYSTEM 100M, és a mára szinte mítosszá vált SYSTEM 700 szintetizátorok a Rolandtól. Ezek a moduláris és fél-moduláris szintetizátorok a mai napig hírnökei voltak a flexibilitásnak és a karakteres hangzásnak. Az elődök szellemét idézi az új SYSTEM-1 is, teret hódítva magának kiemelkedő rugalmasságával és hozzáférési lehetőségével a hatalmas hangszín választékhoz, vastag, összetéveszthetetlen megszólalásával méltón fémjelzi a Roland közel 40 éve kialakult hírnevét.

73 fizikai kontroller. 100 százalék szintetizátor..

Az első találkozás a SYSTEM-1-el vélhetően olyan élményt nyújt, amellyel eddig még nem találkozhattunk. A hangszer motorja a Roland új Analog Circuit Behavior (ACB Í analóg áramkör viselkedés) technológia, amely gondos részletgazdagsággal elemzi, majd reprodukálja az analóg áramkörök viselkedését. Ez a technológia képezi a fúziót a gyönyörű klasszikus és az egészen újszerű szintetizátor hangszínek között a SYSTEM-1-ben.

Megdöbbentő hangzása mellett teljesen újszerű a SYSTEM-1 megjelenése is: élő játékhoz tervezett kontrollerek, minőségi összeszerelés, szédületes mennyiségű fény, tekerő és tolópotméter hivalkodik arról, hogy megszólaltassuk.

Plug In és PLUG-OUT

A SYSTEM-1 vezérelhet, de fogadni is képes a Roland klasszikus szintetizátorainak szoftveres újjáalkotásait. A SYSTEM-1 hozzáférést ad legendás Roland szintetizátorok Plug-in változataihoz, és azok rátölthetők a SYSTEM-1-re, számítógép használata nélkül. Váltogatni is lehet a SYSTEM-1 belső hangszínei és a rátöltött Plug-in hangszínek között. Ez a megfejtése a varázslatos ÊPLUG-OUTË koncepciónak, és erre méltán büszkék vagyunk.

Úgy gondoljuk, mások is izgatottan szeretnék megtapasztalni a hamarosan megjelenő páratlan hangzású SH-101 szoftver szintetizátorát, amelynek a SYSTEM-1 intuitív és teljesen automatizálható kontrol felületet biztosít. Őszintén szólva, ki tudná jobban megalkotni a legendás Roland szintetizátorok Plug-in változatát, ha nem maga a Roland? Az SH-101 csak a kezdet, további PLUG-OUT szintetizátorok várhatók még a jövőben.

Néhány további infó

A SYSTEM-1 jól néz ki, tökételes összhangban működik a többi AIRA termékkel. A SYSTEM-1 csatlakoztatható számítógéphez is USB-n keresztül, amellyel képes audio és MIDI jeleket küldeni és fogadni, akár MIDI órajeleket is a külső eszközökkel és más AIRA termékekkel történő szinkron működtetéshez.

További információ
Cikkszám AIRASYSTEM1
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon