Rode NTG-8

Professzionális hosszú puskamikrofon
Nincs raktáron
SKU
400500050
287 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Professzionális hosszú puskamikrofon, broadcast, filmes és színházi felhasználásra. Irányérzékeny karakterisztika és távoli mikrofonozási lehetőség jellemzi a RODE legújabb mikrofonját, az NTG-8puskamikrofont.

Persze ezek mellett a RODE-tól már megszokottá vált kiváló hangminőség is tetten érhető a mikrofonon, csakúgy, mint a az RF-Bias technológiának köszönhető ellenállás a magas páratartalommal szemben. Így ez a mikrofon is kitűnően alkalmas külső (pl. filmes) hangfelvételi munkákra a világ bármely táján.

Az nagy sikerű NTG3 puskamikrofon elektronikai alapjait örökölve ez a mikrofon is rendkívül kis saját zajjal és nagy érzékenységgel rendelkezik. Az alapcsomagban a mikrofonhoz egy vízmentesen zárható alumínium tok, egy speciálisan ennek a mikrofonnak kifejlesztett rezgéscsillapító mikrofonfogó és a szélzajok kiküszöbölésére használható szélfogó szivacs is jár.

Az NTG-8 hosszú puskamikrofont ajánljuk színházi és koncert felhasználásra, ha például karzatról vagy egyéb távolabbi helyekről szükséges a színpadi hangot mikrofonozni. De nagyon hasznos eszköz a broadcast szakemberek kezében videóhang készítéskor illetve egyértelmű választás lehet az igényes filmes szakemberek számára is - főleg ha párosítjuk a RODE mikrofonrudaival, a BLIMP szélfogó zeppelinnel és egyéb hasznos kiegészítőivel.

ú Extrém időjárási körülményekre tervezve

ú Rendkívül alacsony saját zaj

ú Valódi kondenzátor kapszula (külső RF előfeszítésű)

ú Magas szintű rádió frekvenciás zavarelnyomás

ú Rendkívül tiszta és érzékeny hangminőség

ú Vízálló alumínium védőtok

ú WSNTG8 szálfogó szivacs

ú SM8 mikrofonfogó

További információ
Cikkszám 400500050
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon