RCF ART 710A MK4

Aktív hangfal, 10"+1", 700/1400W, digitális
Raktáron
SKU
13000520
156 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

RCF ART 710A MK4

 

Az új RCF MK4 sorozatú hangfalak még jobbak lettek!

 

Az elődökhöz képest újabb hangszórók és továbbfejlesztett digitális végfokok kerültek beépítésre. Módosítottak a hangfalrácson is. Az igazi újítás azonban a FiRPHASE technológia, amelyről lejjebb olvashatsz.

 

Az RCF ART710A MK4 egy egyedi termék a kategóriájában. Az 1” kompressziós driver kristálytiszta vokálhangot és lesugárzást biztosít. A 10” hangszóró extrém lineáris és precíz mélyhang visszaadást nyújt. A hangszórók a legfejlettebb technológiával kerülnek gyártásra. Az erősítő 800W brutális teljesítményt nyújt fejlett DSP mellett, amely biztosítja a crossover, EQ és fáziskontrolt, valamint a limitert és hangszóró védelmet is.

 

Akár mobil DJ-k számára, akár zenekaroknak, akár iskolai hangosításról is legyen szó, minden alkalmazásra létezik egy RCF ART láda.

 

FIRPHASE

 

Az RCF hangfalak az úgynevezett FiRPHASE technológiát használják, amely által még tisztább hangot és beszédérthetőséget tudnak produkálni még kiválóbb sztereo hangkép mellett. A FiRPHASE technológia optimalizálja a dinamikát, erősítést és fázismenetet, minimalizálva a rendszer latency értékét.

 

A fázis számít

 

A FIR filter tervezése a hangszórók fázismenetének mérésével kezdődik. Az algoritmjus felhasználja a mérés eredményét és hozzáigazítja a hangszóró fázisához az ekvalizáció érintése nélkül. A technológia szíve biztosítja, hogy az algoritmus a hangszóró és a hangdoboz sajátosságaihoz igazítja a fázismenetet amikor szükséges. A kiválóan tervezett hangszórók és dobozok ellenére a gyártó felfedezte, hogy a helyes fázismenet által még jobb hang érhető el.

 

Specifikációk:

 

·         129 dB Max SPL

·         1400 WATT 2-way peak power

·         Innovative DSP Processing

·         1" Compression Driver, 1.75" v.c.

·         10" Woofer

·         90°x70°, wide dispersion constant directivity horn

·         FiRPHASE Technology

·         Frequency Response -3 dB: 50 Hz 20 Hz

További információ
Cikkszám 13000520
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon