RCF ART 312A MK4

Aktív hangfal, 12"+1", 400/800W, digitális
Nincs raktáron
SKU
13000539
Akciós ár 139 500 Ft Lista ár 149 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

RCF ART 312A MK4

 

Az új RCF MK4 sorozatú hangfalak még jobbak lettek!

 

Az elődökhöz képest újabb hangszórók és továbbfejlesztett digitális végfokok kerültek beépítésre. Módosítottak a hangfalrácson is. Az igazi újítás azonban a FiRPHASE technológia, amelyről lejjebb olvashatsz.

 

Az RCF 3-as sorozat évek óta töretlen népszerűségét a kis méretének, könnyű súlyának, kiváló hangjának és elnyűhetetlen minőségének köszönheti. Aki valaha is birtokolt ilyen hangfalat, vagy dolgozott vele, többet nem akar más típust venni. A minimálisan magasabb árért cserébe dupla olyan jó hangfalat kapunk, mint egy olcsóbb vetélytárs.

 

Akár mobil DJ-k számára, akár zenekaroknak, akár iskolai hangosításról is legyen szó, minden alkalmazásra létezik egy RCF ART láda.

 

FIRPHASE

 

Az RCF hangfalak az úgynevezett FiRPHASE technológiát használják, amely által még tisztább hangot és beszédérthetőséget tudnak produkálni még kiválóbb sztereo hangkép mellett. A FiRPHASE technológia optimalizálja a dinamikát, erősítést és fázismenetet, minimalizálva a rendszer latency értékét.

 

A fázis számít

 

A FIR filter tervezése a hangszórók fázismenetének mérésével kezdődik. Az algoritmjus felhasználja a mérés eredményét és hozzáigazítja a hangszóró fázisához az ekvalizáció érintése nélkül. A technológia szíve biztosítja, hogy az algoritmus a hangszóró és a hangdoboz sajátosságaihoz igazítja a fázismenetet amikor szükséges. A kiválóan tervezett hangszórók és dobozok ellenére a gyártó felfedezte, hogy a helyes fázismenet által még jobb hang érhető el.

 

Specifikációk:

 

·         128 dB Max SPL

·         800 WATT 2-way peak power

·         DSP Processing with FiRPHASE

·         12" woofer, high power 2.5" voice coil

·         1" HF driver, mylar dome, 1.5" voice coil

·         Frequency Response: 50 Hz - 20000 Hz

 

További információ
Cikkszám 13000539
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon