Pioneer DJS-1000

DJ Sampler, step sequencer, 7" Touch, RGB Padok
Raktáron
SKU
DJS1000
Akciós ár 385 000 Ft Lista ár 429 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJS-1000

 

A Pioneer DJS 1000 egy sampler/sequencer/DJ kontroller valós idejű remix állomás. Könnyen kezelhető performance hangszer (sampler és sequencer), 16 db színes léptetővel, 16 db színes pad-dal, többféle átjárhatósággal (ki és bemenetek), 7 inch érintő kijelzővel, beépített effektekkel, dj pult-barát felépítéssel.

 

Bővebben:

Step sequencer: Egyszerűen létrehozhatjuk a groove-okat a 16 db különálló léptetővel, amelyek többféle színnel tudnak megjelenni, így egyértelműbbé téve a megkülönböztetést.

 

Performance Pad: 16 db nagyméretű gumírozott pad található az eszköz közepén (tulajdonképpen a JOG tárcsa helyén). Természetesen ezek is több színben tudnak megjelenni és ismerősek lehetnek korábbi Pioneer eszközökről. Pad módok: Track, Mute (+hold solo), Hot slice, Slice, Scale

 

Touch strip: Ez egy érintő felület, amin ujjunkat húzva változtathatjuk a hangmagasságot (pitch) vagy repeat módban játszhatunk a dobbal, illetve két teljesen önálló módot is létrehozhatunk amit előre magunk paraméterezhetünk, ahogy csak akarunk.

 

7 inch érintőkijelző, aminek az érintő képessége talán még sohasem volt olyan hasznos, mint itt.

 

Szinkronizálási lehetőség különféle külső eszközökkel, mint MIDI vagy akár BEAT SYNC egy CDJ-2000 NXS2-vel vagy XDJ-1000 MK2-vel PRO DJ LINK-en keresztül.

 

Élő mintavételezés (live sampling): A bemeneten érkező hangot azonnal kedvünkre használhatjuk. Mintavétel után automatikusan szinkronizálódnak az aktuális szekvenciánkkal egy loop-ban. Tehát egyből remixelhetünk! Bármelyik bemenetről felvehetünk, jöjjön akár az egy lemezjátszóról is a keverőnkön keresztül!

 

Effektek: Reverb-et, Echo-t és Filter-t használhatunk az egyes trackjeinken, vagy trackek csoportjain vagy természetesen akár mindenen egyszerre.

Design: A DJS-1000 tökéletesen illeszkedik a Pioneer klub-sztenderd csúcs pultjához, mivel a CDJ-2000 NXS2 -höz nagyon hasonló vonalvezetésű házba építették.

 

USB eszközök támogatása: különböző minták vagy akár komplett projektek kezeléséhez, mivel támogatja az eszköz a DJS-TSP Project Creator által létrehozott SCENE fájlokat, valamint a Toraiz SP-16 projekteket is. Több mint 2500 Loopmasters mintát kapunk a készülékhez közvetlenül.

 

Összegzés: A Pioneer DJS-1000 legtöbb funkciója megegyezik a korábban megjelent Toraiz SP-16 samplerével, annyi különbséggel, hogy a DJS néhány egyedi módban egy kicsit másképp viselkedik mint a Toraiz. A DJS-1000 legideálisabb rendszerbe kötése csak egy dedikált SEND/RETURN FX képes keverővel jöhet létre.

 

Lejátszható formátumok:

·         WAV

·         AIFF

USB támogatás:

·         FAT

·         FAT32

·         HFS+

Tartozékok

·         Power cord

·         LAN cable

·         USB cable

·         RCA pin cable

·         Operating instructions

 

További információ
Cikkszám DJS1000
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon