Pioneer DJM-S9

USB/MIDI DJ keverő, Serato DJ, 2ch,ultimate mixer!
Nincs raktáron
SKU
DJMS9
594 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJM S9

CSATÁRA KÉSZEN: A SERATO DJ-HEZ KÉSZÜLT KÉT CSATORNÁS KEVERŐ KEZEDBE ADJA A SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG EREJÉT!

Az új, Serato DJ-hez készült két csatornás DJM-S9 a személyre szabhatóság erejét adja a kezedbe gyors, pontos, és szabályozható crossfader-ével, Perfomance Pad-jeivel és FX gombjaival - amiket kedvedre beállíthatsz! A keverő Plug&Play kezeli a Serato DJ's négy deck-jét, beépített Beat FX-szel, DVD támogatással, két USB hangkártyával és sokoldalú bemenetváltóval van felszerelve a gondnélküli DJ átvezetésekhez.

A DJM-S9 úgy lett megalkotva, hogy minden DJ stílusához passzoljon és a legvadabb scratch-et is kiállja. A szabadalmazott mágneses crossfader nem csak robusztus, de reszponzív is, személyre szabhatók a féderek: állítható a használathoz szükséges erő, a levágó késleltetés és a féder görbéje is.

A színkódolt Performance Pad-ekkel azonnal hozzáférhetők a loop és cue funkciók, minták (sample) és a Roll-ok, de beállíthatod rájuk kedvenc Serato DJ funkcióid is.

Személyre szabhatod az FX gombokat is: a Serato DJ 55 és a keverő 15 beépített effektjét is hozzárendelheted, és manipulálhatod a paramétereit a wet/dry szabályzóval minden csatornán. Az FX On/Off kapcsolóval egy szemvillanás alatt ki is léphetsz a kompozíciódból.

A sokoldalú DJM-S9 minden pro-DJ kiépítésben otthon érzi magát. A DVS vezérlés azt jelenti, hogy CDJ-kkel és lemezjátszókkal is vezérelheted magát a Serato DJ programot - de ha nem használod a Serato DJ-t, akkor is könnyedén hozzáférhetsz a beépített effektekhez, és a Performance Pad-ekkel a szoftver nélkül is kiváló előadásokat tarthatsz.

FŐ TULAJDONSÁGOK

Masszív, reszponzív "Magvel Fader Pro" a precíz scratch előadásokhoz.

A szabadalmazott Magvel Fader Pro az érezhető és biztos vezérlésre lett kifejlesztve, és garantálja a megbízható működést - bármilyen stílusban is játszol.

Hihetetlenül érzékeny vezérlés

Az alacsony késleltetésű féder gyors és pontos visszajelzést ad, és még a mozgatásának erejét is tudod szabályozni a "Feeling Adjust" szabályzóval. Rezgés-elnyelő féder-ütközőket is mellékeltünk három különböző anyagból, így kedvedre megválaszthatod a neked tetsző féder-ellenállást.

Robusztus felépítés a fantasztikus tartósságért

A DJM-S9 hosszú távú használatra lett tervezve érintkezésmentes, mágneses crossfader-ével és fém rúdjaival, amik megbízhatóan működnek hosszú ideig.

Beállítható görbék és reverse

Stílusodhoz igazíthatod a crossfader görbe karakterisztikáját, és a Reverse szabályzóval kapcsolhatod a két végén az indítási késleltetést ("Cut Lag").

Többszínű Pad-ek a fizikailag érzékelhető előadásokért

A DJM-S9 nagy, kimagasló pontosságú és érzékenységű Performance Pad-ekkel van felszerelve. Az összesen 16 darab Pad-del (csatornánként 8) aktiválhatsz és manipulálhatsz olyan lehetőségeket, mint a Hot Cue, Roll, Slicer és Loop. De ugyanúgy hozzárendelhetsz Serato DJ funkciókat is! Az organikus EL kijelző mutatja az aktív módot, és még a Pad-ek színét is a Serato DJ "Hot Cue"-ihoz igazíthatod a még erősebb vizuális visszajelzésért.

Személyre szabható gombokkal vezérelheted a gépbe beépített, vagy a Serato DJ nyújtotta effekteket.

A DJM-S9 keverőpult a nagy sikerű DJM-909 örökségére épít, hogy minden részletre kiterjedő, csúcsminőségű effektek közül választhass. A keverő mindkét oldalán 6 személyre szabható effekt-bank található, amivel az összes kedvenc Pioneer DJ és Serato DJ effekted azonnal elérheted. Az RMX-1000 stílusú karral gyorsan aktiválhatod, zárhatod, vagy kikapcsolhatod az effekteket.

15 beépített Beat FX: Hat külön gombbal aktíválhatod a zene üteméhez igazított, népszerű Echo, Delay, Reverb, Flanger, Phaser és Trans effekteket - vagy lecserélheted őket a 15 beépített effekt egyikére.

55 Serato DJ FX: Hat gombot plusz két adatbankot is beállíthatsz az általad kedvelt, iZotope fejlesztésű Serato DJ effektre.

Filter FX: Mindkét csatornán manipulálhatod az effekteket a beépített HPF/ LPF segítségével, de ezeket használhatod más szűrőkre és effektekre is, mint a Dub, Echo, Noise és Pitch.

Két USB hangkártya, négy deck támogatása és felső bemenetkapcsoló

A DJM-S9 a legjobb "Plug&Play" Serato DJ keverő két USB hangkártyával, hogy két DJ könnyedén passzolgathassa a szettet egymás között. A bemenetkapcsoló a készülék tetején kapott helyet, így váltásokkor nem kell a gép hátlapján matatni! Könnyedén válthatsz a négy Serato DJ deck között, miközben a DVS támogatás miatt a DJM-S9 ideális akkor is, ha CDJ-t, vagy lemezjátszót szeretnél használni. Plusz élőben fel is veheted a szettedet a szoftverrel.

Pro-DJ kivitel a pontos hangvisszaadásért

A DJM-S9 a csúcsminőségű áramköreit a DJM-2000NXS zászlóshajónktól örökölte.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Ì MIC bemenet Echo FX képességgel, és csúcsminőségű áramkörök a nem kívánt torzítás kizárására.

Ì A "Clip" kijelzés mutatja, ha túl erős a bemeneti jel.

Ì "Peak limiter" (csúcsérték korlátozás) zárja ki a főkimeneten a torzítás lehetőségét.

Ì Beépített, háromsávos izolátor (+6 dB - -8dB)

Ì Teljes MIDI kompatibilitás

Ì Állítható fényerő

Ì Könnyű és hordozható

FŐ SPECIFIKÁCIÓK

Szoftver: Serato DJ

Bemenetek: CD/Line x 2 (RCA), Phone x 2 (RCA)MIC x 1 (XLR & 6.35mm-es TRS jack) AUX x 1 (RCA)

Kimeneti portok: Master Out x 2 (RCA x 1, XLR x 1)

Kontroll kimenet: (Booth) x 1 (6.35mm-es TRS jack)

Fejhallgató monitorkimenet: x 2 (6.35 mm-es és 3.5-mm-es sztereó jack-ek)

Egyéb csatlakozások: USB x 2

Frekvencia visszaadás: 20 Hz ~ 20 kHz

Teljes harmonikus torzítási ráta: 0.005%, vagy kevesebb

S/N ráta: 104 dB (PC)

Maximális méretek:

(SZ X M X H) 267 x 107.9 x 407.3 mm

Egység súlya: 4.6 kg

SERATO DJ RENDSZERKÖVETELMÉNYEI

Használható OS (Windows) Windows 8.1 / Windows 7

(CPU) Intel Core i3, i5 vagy i7 1.07 GHz / (Memória) 4GB

Használható OS (Mac) Mac OS X v10.10 / 10.9 / 10.8

(CPU) Intel Core i3, i5 vagy i7 1.07 GHz / (Memória) 4GB

Kijelző felbontás 1280 x 720 vagy nagyobb

USB USB 2.0 port

Szükséges lemezterület 5 GB

[i] Ha a DJ megvásárolja a Serato DJ FX kiegészítő csomagot.

További információ
Cikkszám DJMS9
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon