Pioneer DJM-900 NXS2

DJ keverő, 4 ch, 2 USB, 4 phono, new FX, PRO!
Raktáron
SKU
DJM900NXS2
739 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJM-900NXS2

A Pioneer DJM-900NXS2 DJ keverő az ipari standard 12� DJM 900NXS második generációja. Minden részében továbbfejlesztett funkciókkal - beleértve egy nagy fejlesztést ami a jelfeldolgozást illeti. Új effektek és fejlesztett vezérlés, valamint egy teljesen új effekt send/return konfiguráció, amely már iOS eszközökkel is integrálható. A készülék új audio interface-t is kapott, valamint új gain és kivezérlés szabályzókat és új potmétereket.

64 bit digitális jelfeldolgozás

Az új 64 bit jelfeldolgozással a Pioneer DJM-900NXS2-t egyedülállóvá teszi a részletes, meleg hangja miatt, amelyhez hozzájárul az új tápegység is, elkerülve a nem kívánatos zajokat. A 96KHz/24 bit hangkártya és a közvetlen digitális csatlakozás biztosítja a nagyfelbontású jelet mélységben és hangszínben is. De nem csak a digitális jelútban történt fejlesztés, hanem a lemezjátszó előfokokban is, amellyel még tökéletesebb hangon szólalnak meg az analóg lemezek.

Továbbfejlesztett effekt szabályzás

A Pioneer DJM-900NXS2 a legkomplettebb beépített effekt szekcióval rendelkezik, amit valaha láthattunk. A Sound Color FX új paraméter vezérlővel rendelkezik. A Gate/Comp FX-et leváltotta a Sweep FX. Új effektek is kerültek bele, mint a Ping Pong, Vinyl Brake, Helix, Pitch), valamint fejlődött a Reverb, továbbá az effekteket lehet csak bizonyos frekvenciákra is alkalmazni, például Reverb-et tenni csak a magasakra, stb. Nagoybb méretű X-Pad és nagyobb OLED kijelző biztosítja a vizuális tartalmat. A fejlesztett FX send/return-nek köszönhetően az RMX-1000 iPad applikáció tökéletesen használható iOS eszközökkel.

Továbbfejlesztett kezelőszervek

A tökéletesebb keverés érdekében a Pioneer továbbfejlesztette a Pioneer DJM-900NXS2 hangerő és frekvencia szabályzását. A csatorna fader görbék is fejlettebbek, valamint a az EQ szekcióban is jelentős fejlesztések történtek. Az új gain áramköröknek köszönhetően még tovább tolható a jelszint torzítás és clip nélkül.

Verhetetlen csatlakoztathatóság

A két USB port a négy lemezjátszó bemenet, valamint a DVS támogatás által a Pioneer DJM-900NXS2 minden lehetőséget biztosít, hogy szabadon csatlakoztass bármit. A Pioneer DJM-900NXS2 támogatja LAN-on keresztül a Pro DJ Link-et, amivel 4 lejátszó tudja megosztani ugyanazt a forrást. A Magvel fader, valamint az aranyozott csatlakozók biztosítják, hogy a keverő minden professzionális környezetben megállja a helyét.

 

További információ
Cikkszám DJM900NXS2
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon