Pioneer DJM-750 MK2

DJ keverő, 4 ch, 64 bit, Rekordbox DJ és DVS
Nincs raktáron
SKU
DJM750MK2
396 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJM 750 MK2

 

Az új Pioneer DJM 750 MK2 az ideális keverőpult a setup-odhoz. Számos technikai és design elemet örökölt a DJM 900 NXS2 keverőből, és tökéletesen használható az XDJ-1000 MK2 lejátszókkal együtt, hogy egy igazán professzionális DJ pultot állíthass össze magadnak.

 

Kiváló mixeket készíthetsz a nagyszerű EQ görbének és csatorna fadereknek köszönhetően. A Magvel crossfader (amely a DJM 900 NXS2-ből öröklődött át) precíz átmeneteket és professzionális érzést nyújt a felhasználó számára még a legbonyolultabb scratch technikák esetén is. Mind az összeszerelés minősége, mind az anyagminőség terén a nagytestvér DJM900 NXS2 keverőt idézi, beleértve a Sound Color FX-et, amely paraméterezhető, és az ütemre állítható effekteket is. Meleg, kiváló minőségű hangját a beépített 64 bit-es kitűnő minőségű hangkártyának köszönheti amely dithering technológiát használ, valamint 32 bit AD/DA konvertert.

 

Az FX send/return csatlakozásnak köszönhetően különféle külső effekt eszközök is csatlakoztathatók. Az Inter-App Audio módszert támogató iOS alkalmazások által iOS eszközökkel is használható, amely alkalmazások lehetnek különféle effektek, sampler-ek, vagy szintetizátorok.

 

A készülék tartalmazza a teljes verziós Rekordbox DJ és Rekordbox DVS licenszeket, tehát rögtön használható laptop-ról is, illetve timecode rendszerben. A keverő egy egyszerű USB kábellel csatlakoztatható a gépre.

További információ
Cikkszám DJM750MK2
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon