Pioneer DJM-450K

DJ keverőpult, 2ch, FX, Rekordbox, Magvel Fader
Nincs raktáron
SKU
DJM450
229 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJM 450


Kétcsatornás keverő a DJM-900NXS2 modellből örökölt funkciókkal és szolgáltatásokkal

Új, kétcsatornás keverővel bővült a repertoár a DJM-450 modell személyében. A DJM-900NXS2 típusjelű zászlóshajótól örökölt tervezési koncepció és szolgáltatások birtokában a DJM-450 ideális partneri viszonyt kínál az XDJ-700 multilejátszónak vagy a PLX-1000 lemezjátszónak, vagyis minden feltétel adott a professzionális felszereléshez. A csomag tartozéka a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez járó licenckulcs (együttesen 248 euró értékben), amivel lehetőséged van a PC/Mac gépen tárolt track-ek DJ-zésére a lemezjátszó és a control vinyl szoftver (külön kapható) használatakor.

Gyerekjáték a mixelés a DJM-450 keverővel, köszönhetően az EQ hangszíngörbéknek és a csatornafadereknek. A DJM-900NXS2 modellből átvett Magvel keresztfader pontos reakciókat és biztonságos érzést nyújt a komplikált scratch-technikák közben. A paraméter-vezérelt Sound Colour FX és a Beat FX sem hiányzik a csúcsmodellből, ami az egekig fokozza a keverés professzionális szintjét. Meleg hangú, minőségi audió analóg és digitális forrásból egyaránt a 64 bites, kvantálási zajszűrőt használó digitális processzornak köszönhetően, emellett a beépített hangkártya alkalmas a DJM-450 modell és a PC/Mac gép egyetlen USB kábellel történő összekapcsolására, amellyel használhatod a mellékelt rekordbox dvs alkalmazást a digitális track-ek vezérlésére a lemezjátszó és a dedikált control vinyl használata közben.


A DJM-450 KEVERŐPULT FŐBB JELLEMZŐI

1. Profi elrendezés
A DJM-450 kezelése ösztönszerűen végezhető a remek elrendezésnek köszönhetően, amely már remekül bevált a DJM-900NXS2 professzionális keverőn.

2. Remek EQ minták, csatornafaderek és Magvell keresztfader
Gyerekjáték a precíz, gördülékeny mixek összeállítása a DJM-900NXS2 modellel azonos EQ görbék és csatornafaderek jóvoltából. Az EQ hangszíngörbéket egyaránt a precizitás jellemzi a felső, közép és alsó frekvenciatartományban, és az izolátor funkció segítségével - a gomb balra forgatásával - teljesen leválaszthatók az egyes EQ minták. A csatornafaderes görbék gondoskodnak a hosszú, egyenletes és pontos mixekről, miközben a Magvel keresztfaderrel - amely szintén a DJM-900NXS2 hagyatéka - álom a scratchelés. Pontos és gördülékeny, akár 10 milliót is meghaladó működtetéssel.

3. Professzionális FX részletes szabályozással
Gazdagítsd profi FX effektekkel a programot a DJM-900NXS2-ből származó szűrőkészlettel, például a Sound Colour FX, Beat FX és send/return funkcióval:
- Sound Colour FX – a gomb elforgatásával alkalmazhatod a Dub Echo, Sweep, Noise és Filter effekteket.
- Beat FX – Delay, Echo, Spiral, Reverb, Trans, Flanger, Pitch és Roll szinkronizálása a BPM-mel.
- Send/return – csatolj alkalmazásokat mobileszközről USB-n keresztül és használd őket a DJM-450 keverő belső FX generátorával. Válaszd ki a kedvenc return típust az Aux-ból vagy az Insertből a kívánt hang előállításához.

4. Csomagolt licenszkulcsok a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez
A DJM-450 tartozékaként ingyenes licenszkulcsot kínálunk a professzionális DJ performance alkalmazásainkhoz, nevezetesen a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez, ami lehetővé teszi a PC/Mac gépen tárolt digitális track-ek felhasználását a lemezjátszó és a control vinyl szoftver használata közben (külön kapható). A keverő beépített hangkártyájához számítógép csatlakoztatható USB kábelen keresztül.
A rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez való licenszkulcsok használata:
Szerezd be az RB-VS1-K Control Vinyl szoftvert a hivatalos Pioneer DJ képviselettől, vagy töltsd le közvetlenül a weboldalunkról (bizonyos országokból érhető el). Látogass el a rekordbox.com weboldalra a legújabb verziójú rekordbox letöltéséhez, majd add meg a rekordbox dj és a rekordbox dvs licenszkulcsát. További információk.

5. Kiváló hangminőség
Mindegy, hogy analóg vagy digitális forrást használsz, mindenkor garantált a meleg és minőségi hangzás a 64 bites digitális jelfeldolgozó processzor és a kvantálási zajszűrő jóvoltából.

6. Egyéb funkciók
- XLR csatlakozó – kiváló minőségű hangkimenet
- Két fejhallgató-csatlakozó – 1/4" sztereó jack és 3.5 mm-es mini jack
- Jelföldelő kivezetés – könnyedén csatlakoztatható a lemezjátszó testkábele
- Aranyozott RCA csatlakozók – prémium kategóriájú hangminőség bármilyen bekötéssel
- Független Mic szekció – egyidejűleg használhatod a mikrofon- és az Aux segédbemenetet

DJM-450 specifications

Channels :AUDIO x 2, MIC x 1, AUX x 1
Inputs :LINE x 3 (RCA), PHONO x 2 (RCA), MIC x 1 (1/4-inch TRS x 1)
Outputs :MASTER OUT x 2 (XLR x 1, RCA x 1), HEADPHONE MONITOR OUT x 2 (1/4-inch STEREO PHONE JACK, 3.5-mm STEREO MINI JACK)
Other Inputs/Outputs :USB(B) x 1, USB(A) x 1
Sampling Rate :48 kHz
D/A Converter :24-bit
A/D Converter :24-bit
Frequency Range :20 Hz~20 kHz (LINE)
Distortion :0.005% (LINE-MASTER1)
S/N Ratio :94 dB (LINE)
Power Consumption :DC12V 1.7A
Dimensions :230 mm (W) 108 mm (H) 320 mm (D)
Weight :3.2 kg

További információ
Cikkszám DJM450
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon