Pioneer DJM-250 MK2

DJ keverő, 2 ch, rekordbox DVS, Magvel X, filter
Nincs raktáron
SKU
DJM250MK2
115 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DJM 250 MK2

A DJM széria belépő szintet képviselő, új keverője olyan professzionális tulajdonságokkal van felvértezve, mint a Magvel keresztfader és a DJM-900NXS2 modellből örökölt Sound Color FX szűrő. Saját beépített hangkártya biztosítja a DJM-250MK2 által nyújtott minőségi audiót, emellett bármilyen szetthez hozzákapcsolható, miközben letisztult kezelőfelülete lehetővé teszi az ösztönös scratchelést és keverést.

A DJM-250MK2 áttekinthető pultjának alsó részén lehet próbálgatni a komplikált scratchelési technikákat. A zászlóshajónak minősülő DJM-900NXS2 modellből ismert Magvel keresztfader pontossága és magabiztossága kiegészül a mintegy 10 millió működtetésre elegendő élettartammal. Gördülékeny csatornafaderek teszik lehetővé a tökéletes előadást a DJM-250MK2 jóvoltából.

Az új keverő felső részén elhelyezett 3-sávos izolátor a szolgáltatások körét gazdagítja, amely a kiválasztott frekvencia-tartomány teljes kizárására is alkalmas. A csatornánkénti szűrők működtetése – a DJM-900NXS2 keverő Sound Color FX funkciójához hasonlóan – dedikált gombokkal történik, és különálló paramétergombbal adható meg a textúra.

Meleg, kiváló minőségű hang a végeredmény, mind az analóg, mind a digitális forrásokról – a DJM-250MK2 zajmodulációs technológiájának köszönhetően. A beépített hangkártya lehetővé teszi a PC/Mac számítógép csatlakoztatását egyetlen USB kábelen keresztül, valamint a csomag tartozékaként mellékelt rekordbox dj használatát a számítógépen tárolt zenefájlok keveréséhez Pioneer DJ multilejátszókkal. Ha digitális fájlokkal akarsz DJ-zni, de ragaszkodsz a bakelit hanghoz, akkor használd a rekordbox dj és a rekordbox dvs plus pack alkalmazást (amely szintén a csomag tartozéka) a számítógépen tárolt trackek lemezjátszóval vagy control vinyl alkalmazással történő lejátszásához (a control vinyl külön megvásárolható). A szoftver-licenszek értéke 248 euró. Az alábbiakban részletezésre kerül a használatuk.


A DJM-250MK2 funkciói

1. Magvel keresztfader, könnyed csatornafaderek és 3-sávos izolátorok
Önfeledt és ösztönös keverést, illetve scratchelést kínál a DJM-250MK2. A Magvel keresztfader – a DJM-900NXS2 keverő örökségeként – pontos és gördülékeny használatot biztosít, és akár 10 milliót is meghaladó működtetésű élettartammal rendelkezik. Gyerekjáték a precíz és gördülékeny mix a csatornafadereknek köszönhetően, miközben a 3-sávos izolátorok gondoskodnak a pontosságról a felső, középső és az alsó tartományokban. Használható az egyes frekvenciasávok teljes kizárására is a gomb balra és jobbra forgatásával.

2. Csúcsminőségű szűrő nüansznyi szabályozással
Kreatív keverést kínál a DJM-900NXS2 modelltől kölcsönzött Sound Color FX funckió. A szűrő bevetéséhez egyszerűen csak el kell forgatni a csatornához rendelt gombot, majd egyedi textúrák hozhatók létre a paramétergombbal a rezonancia beállításához és az előadás feszességének megadásához.

3. Beépített hangkártya = egyszerű felvételkészítés
Csatlakoztasd a DJM-250MK2 keverőt PC/Mac géphez USB kábellel. Az USB csatolás támogatja a hangkimenetet és -bemenetet, ennek megfelelően a mix rögzítésére is lehetőség nyílik a számítógép merevlemezére.

4. Tartozék licenszkulcs a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez
A DJM-250MK2 keverőhöz mellékelt ingyenes licenszkulcs a professzionális dj alkalmazásokhoz, nevezetesen a rekordbox dj (legalább a 4.3.0 verziószámú rekordbox szükséges, 2017 március 1-jétől elérhető), valamint a rekordbox dvs számára, együttesen 248 euró értékben. Használd együtt őket a PC/Mac számítógépen tárolt digitális anyagok lejátszásához, multilejátszóval vagy lemezjátszóval és a control vinyl alkalmazással (külön megvásárolható).

A rekordbox dj és a rekordbox dvs használata:
Vásárold meg a RB-VS1-K Control Vinyl szoftvert a Pioneer DJ hivatalos kereskedőjétől, vagy szerezd be közvetlenül a weboldalunkról (korlátozott számú ország). Látogasd meg a rekordbox.com oldalt a legújabb verziójú rekordbox ingyenes letöltéséhez, és add meg a rekordbox dj és rekordbox dvs licenszkulcsait.

5. Kiváló hangminőség
Hallgasd élethűen a trackek minőségi hangját digitális vagy analóg forrásról a keverő zajmodulációs technológiájának kihasználásával.

6. Egyéb szolgáltatások
- XLR csatlakzó – kiváló hangminőséget biztosító kimenet
- Két fejhallgató-kimenet – ¼"-es sztereó jack és 3.5 mm-es mini jack
- Jelföldelő terminál –egyszerűen és biztonságosan elvégezhető az analóg lemezjátszók testelése
ï‚· Független Mic szekció – használd egyszerre a mikrofont és az Aux bemenetet

További információ
Cikkszám DJM250MK2
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon