Pioneer DDJ-RZX

USB/MIDI DJ kontroller, Rekordbox Video, 4ch, LCD
Nincs raktáron
SKU
DDJRZX
989 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

A Pioneer DDJ RZX a DDJ sorozat új zászlóshajója. Három darab 7" érintőképernyővel és az NXS2 sorozat kezelőszerveivel gyári vezérlést biztosít a Rekordbox DJ Plus Pack videó kezeléséhez.

A Pioneer DDJ RZX a legfejlettebb természetes kezelést biztosítja a Pioneer Rekordbox DJ platformjához, beleértve egy négy csatornás prémium keverőt a Sound Colour FX funkcióval, amely az NXS2 sorozatból került átemelésre.

A három darab érintőképernyő nagy felbontású tűéles videó előnézetet és monitorozást biztosít a Rekordbox DJ video plus pack használata közben. A videó kezeléshez egy igen erős Mac, vagy legalább egy i7-es PC szükségeltetik.

A Rekordbox Video szoftver 20 áttűnési effektet és különböző touch effekteket tartalmaz, valamint lehetőség van külső kamera használatára is, amennyiben az a laptopra van csatlakoztatva valamilyen formában.

A Pioneer DDJ RZX hagyományos DJ használat esetén is messzemenő információkat képes közölni a monitorokon, a hullámformáktól kezdve a legrészletesebb információkig, akárcsak az új Tour 1 széria. A hangminőséget a beépített 96KHz/32bit D/A konverzió biztosítja, amely egy Asahi Kasai konverteren át valósul meg a beépített USB hangkártyán át.

A Pioneer DDJ RZX hasonló kezelőfelületet biztosít, mint a Pioneer CDJ/DJM sorozata, beleértve a teljes méretű CDJ jogtárcsákat, stb.

Tartozék szoftver:

- Rekordbox DJ

- Rekordbox Video

- Rekordbox DVS

 

 


További információ
Cikkszám DDJRZX
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon