Pioneer DDJ-RZ

USB/MIDI DJ kontroller, Rekordbox, 4 deck, 16 pad
Raktáron
SKU
DDJRZ
Akciós ár 569 900 Ft Lista ár 693 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DDJ-RZ

Következő generációs kontroller

A Pioneer DDJ-RZ az első professzionális, csúcskategóriás natív kontroller a rekordbox dj szoftverhez, ezáltal előre elkészítheted a trackjeidet a rekordbox segítségével.

A kontroller tükrözi a szoftver felületét a kézenfekvő használat érdekében. Klub minőségű mágneses crossfader-rel rendelkezik, két USB hangkártyával, valamint az új oszcillátor sampler-rel felkészítve ezzel a teljesen professzionális használatra.

Főbb tulajdonságok

Intuitív felület

A rekordbox dj felületét a lehető legnagyobb mértékben lemásolva, ez a kontroller tükrözi a szoftver funkcióit a gyors eléréshez.

Nagyméretű aluminum jogtárcsák

A Pioneer DDJ-RZ teljes méretű jogtárcsái scratch-re vannak optimalizálva, és a jog nehézség érzete is beállítható. A jogtárcsák világított cue point jelölőkkel és pontos számlálókkal rendelkeznek.

Advanced FX

A Rekordbox DJ kvantált Beat FX gombjai vezérelhetők a Pioneer DDJ-RZ-ről, és a mindegyik paramétere külön állítható a forgó potival.

OSC Sampler

Az új oszcillátor sampler négy előre beállított hangot vezérel, - noise, sine, siren és horn - és modulálja a kimenetet.

Sequencer

Valós időben felvehető és lejátszható pad-okon végzett tevékenység.

Két USB port

A két USB hangkártya által két számítógép használható egy időben.

Robusztus fader-ek

A Magvel faderek biztosítják a lágy átmenetet és a hosszú élettartamot. A fémből készült érintkezés mentes mágneses felület biztosítja a milliónyi áthúzás után is.

Needle search

A needle keresés funkció által az érintő szalagon gyorsan beletekerhetsz a zenébe.

Slip mode

A track elnémításra kerül loop-olás, scratchelés közben, de a háttérben megy tovább, és ugyanonnét folytatódik, mintha ment volna tovább.

Release FX

Szünet nélkül hozhatsz létre komplex effekteket.

Teljes értékű csatlakozás

A Pioneer DDJ-RZ 6 bemenettel rendelkezik külső eszközök, CD lejátszók, lemezjátszók csatlakoztatásához mint önálló keverő egység. A szimetrikus kimenetek által bármilyen hangrendszerhez könnyen csatlakoztatható, a két mikrofon bemenettel pedig egyszerre két mikrofon is használható.

Tiszta és erőteljes hang

A Pioneer DDJ-RZ egy Wolfson nagy teljesítményű D/A konverterrel rendelkezik, low-jitter oszcillátorral, biztosítva ezzel a tiszta, erőteljes klub hangot.

További információ
Cikkszám DDJRZ
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon