Pioneer DDJ-RR

USB/MIDI DJ kontroller, 2ch, 16 RGB pad, Rekordbox
Nincs raktáron
SKU
DDJRR
229 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DDJ RR

 

A Pioneer DDJ RR a Pioneer legújabb Rekordbox vezérlő kontrollere, amely a CDJ és DJM szériából átvett vezérlőgombokat tartalmazza. A Pioneer DDJ RR a teljes verziós Rekordbox DJ szoftvert tartalmazza (közel 40.000.- Ft érték). A Pioneer DDJ RR alkalmas timecode rendszer építésére is (DVS Ready), de ehhez plusz kiegészítő szoftver plugint kell vásárolni. A Pioneer DDJ RR rendelkezik PC master kimenettel, amely által a PC hangfalakat rá lehet kötni, ha nem szeretnél külön monitor hangfalakat vásárolni, emellett rendelkezésre áll fejhallgató kimenet is.

 

A Pioneer DDJ RR érzetre a CDJ pultra hasonlít a nagy méretű jogtárcsáknak, és a kezelőszerveknek köszönhetően. A Pioneer DDJ RR rendelkezik needle search funkcióval, amely által érintésre könnyen a zene kívánt részére lehet ugrani.

A Pioneer DDJ RR rendelkezik továbbá performance pad-okkal: Sequence Call, Hot Cue (8 db), Pad FX, Beat Jump és Slicer. A beépített hangkártya egyszerű USB csatlakozást biztosít, és a Rekordbox segítségével a mix fel is vehető ugyanazon az USB kábelen keresztül.

 

A Pioneer DDJ RR tápellátása az USB-n vagy tetszés szerint külső táppal is biztosítható,  és jó minőségű mikrofon bemenetet is tartalmaz. Mindezt egy rendkívül könnyű súlyú, és könnyen kezelhető/szállítható kompakt készülék formájában aluminium előlappal.

 

A Pioneer DDJ RR főbb tulajdonságai:

 

·         CDJ setup kinézetű és érzetű kivitel

·         Testreszabható több színű RGB padok

·         Kettős VU kijelző

·         Needle sarch

·         Szálhúzott aluminium előlap

·         Sequence load

·         Slip mode

·         Release FX

·         Több be- és kimenet

·         Magas hangminőség

·         Két fejhallgató kimenet

·         Timecode (DVS) ready a Rekordbox DVS Plus Package megvásárlásával

 

 

További információ
Cikkszám DDJRR
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon