Pioneer DDJ-1000

USB/MIDI DJ kontroller, 4 ch, Rekordbox DJ
Nincs raktáron
SKU
DDJ1000
396 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer DDJ-1000

 

A Pioneer DJ bemutatja az új Rekordbox DJ dedikált kontrollerét. A 4 csatornás Pioneer DDJ-1000 arra lett tervezve, hogy a legtöbbet hozza ki a Rekordbox szoftver fejlesztéseiből.

 

A Pioneer DDJ-1000 ideális mergoldást nyújt mindenkinek aki rendezvényen vagy klubokban játszik, köszönhetően a könnyen hordozható kivtelnek és a vadonatúj user interface-nek, amely hasonló a DJM/CDJ klub standardhoz. A professzionális jellemzők közül a legfontosabb a CDJ-2000 méretű jogtárcsa beépített kijelzővel, ezáltal a legfontosabb track információk leolvashatók a laptop kijelzője nélkül is. A 14 beat FX és a 16 színes pad (deck-enként 8) által még jobbá teheted az előadást. A pad-ok vezérlik a hot cue, pad fx, keyboard mode és hot cue félhangokat is. Ezáltal úgy játszhatsz a pad-okon, mintha egy hangszeren, vagy billentyűn játszanál.

 

Új effektek:

Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle, Low Cut Echo

 

Fejlesztett Magvel fader:

A DDJ-100 új Magvel Fader crossfader-rel kerül forgalomba, amely a DJM-S9-ből került beépíatésre. Továbbá fejlesztettek a jogtárcsa és a crossfader latency értéken, ezáltal a scratch még valóságosabb, mint valaha.

 

 

További információ
Cikkszám DDJ1000
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon