Pioneer CDJ-2000 NXS2

DJ multimédia lejátszó, touchscreen
Nincs raktáron
SKU
CDJ2000NXS2
739 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Pioneer CDJ-2000NXS2

A Pioneer CDJ-2000NXS2 az ipari standard, Rekordbox alapú DJ multimédia lejátszók harmadik generációja. Számos új performance fejlesztéssel, hangminőség javítással, valamint a veszteségmentes formátumok támogatásával született újjá.

 

Következő generációs hang

 

A Pioneer CDJ-2000NXS2 a legmagasabb hangminőséget biztosítja bármelyik DJ lejátszóval szemben, köszönhetően a 96KHz/24bit hangkártyájának, amellyel sokkal tisztább és csilingelőbb hangot nyújt, valamint támogatja a veszteségmentes formátumokat, mint a FLAC és az ALAC (Apple). A 32 bit D/A konverter kizárja a torzítást és a különálló analóg táp pedig kizárja a nem kívánatos zajokat.

 

Érintékijelző és track filter control

 

A 7 inch méretű, nagyfelbontású érintőképernyő által a navigáció még az igen sok zenét tartalmazó könyvtárakban is könnyű, köszönhetően a QWERTY billentyűnek. Az új érintőkijelző multi color, valamint nagyszerűen látható minden információ rajta szinte bármilyen szögből.

 

Továbbfejlesztett előadásmód

 

A Beat Sync, Slip Mode és Auto Cue Load továbbra is népszerű tulajdonságok, az új Pioneer CDJ-2000NXS2 pedig 8 szín kódolt hot cue-t tartalmaz, amely előre elkészíthető a Rekordbox segítségével, vagy magán a készüléken is szerkeszthető real-time. A Pioneer CDJ-2000NXS2-hez további MIDI vezérlő is csatlakoztatható, mint a DDJ-SP1 például, ezáltal további loop és trigger pontok vezérelhetők vele akár négy darab Pioneer CDJ-2000NXS2 készüléket összekötve a Pro DJ Link segítségével.

 

Érj el még többet a Pro DJ Link segítségével

 

A Pro DJ Link által akár négy darab Pioneer CDJ-2000NXS2 köthető össze, hogy egyetlen háttértárat osszanak meg egymás közt, de nem csak erre használható, hanem a beat grid-ek használhatára is, amelyek mostantól ezredmásodperc pontosságúak, valamint a quantized beat jump és a részletes phase meter is használható. A Pioneer CDJ-2000NXS2 további Rekordbox adatot is képes használni, mint például a színes cue pontok, több színű USB fény (amit előzőleg beállítottál a Rekordbox-ban), valamint a Rekordbox által analizált adatokat is mutatja (pl. hangnem stb.).

 

A készülék rendelkezik auto standby funkcióval, valamint strapabíró, magas minőségű karcmentes aluminum előlappal a professzionális használat érdekében.

 

CDJ-2000NXS2 vs. CDJ-2000 Nexus

CDJ-2000NXS2: WAV, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, AAC, Recordbox, 24-bit/96kHz, 4 Hz - 40 kHz, Control output

CDJ-2000 Nexus: WAV, AIFF, MP3, AAC, Recordbox, 24-bit/48kHz, 4 Hz - 20 kHz

 

További információ
Cikkszám CDJ2000NXS2
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon