Moog DFAM

Analóg dobgép és sequencer
Raktáron
SKU
MOOGDFAM
199 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

MOOG DFAM

A Drummer From Another Mother (DFAM) egy rendkívül interaktív fél-moduláris perkusszív szintetizátor, mellyel teljes lesz a cég Mother családja. Egyszerre képes a megszokott dobgépek módjára azonnal ritmusokat vagy dallamfutamokat szolgáltatni, de egyedi megoldásai, valamint a beépített patch bay révén hamar letérhetünk a megszokott útról, és elkezdődhet a kísérletezés.

A hangsúly az érintés felfedezésén és a kisérletezésen van. A DFAM új módszereket teremt a ritmusok, kifejezések, hangszínek érzésből történő létrehozására.A ritmusok szintetizálásában rejlő új és dinamikus perspektívák bő forrásai az inspirációnak, ez adja a hangszer igazi szépségét!

A DFAM lelke egy, a szokottól merően eltérő 8 lépéses szekvenszer: minden lépéshez két forgópotméter tartozik, ezekkel közvetlenül állíthatjuk be az adott lépés hangagasság és velocity értékét. Soha nem volt ilyen könnyű és szórakoztató a ritmusok és ritmikus hangzások készítése!

A hangképzéshez fehérzaj generátor és két oszcillátor áll rendelkezésre - ezek szinkron és keresztmodulációba is kapcsolhatók, jelentősen szétfeszítve az elérhető hangzások korlátait: erőteljes szintetizátor futamok és csilingelő, érces, organikus ritmusra változó hangszínek egyaránt könnyen kinyerhetők.

A szűrőjét Mother-32ből örökölte: itt is alul- és felülátáresztő szűrőkkel módosíthatjuk a hangzást, melyek természeteseben öngerjedésbe is hajszolhatók.

A 24 pontos patchbay-nek és Eurorack kompatibilitásnak köszönhetően könnyedén együttműködésre bírjhatjuk a már régi ismerős Mother 32-vel, vagy pár csavar eltávolításával és egy 10-16 PIN Eurorack kábel segítéségével bármely Eurorack házba beilleszthetjük - átütő karaktere és képességei révén azonnal újraértelmezi már meglévő moduljainkat.

Jellemzők:

· Két analóg oszcillátor (négyszög és háromszög), 1 fehérzaj generátor, 1 külső audio bemenet

· +/- 5 oktáv átfogás (10 oktáv összesen)

· 8 lépéses analóg szekvencer pitch és velocity értékekkel lépésenként

· Keverő: 1 oszcillátor jelszint, 2 oszcillátor jelszint, external audio in/white noise jelszint

· Filter: 20Hz-20kHz kapcsolható Lowpass/Highpass 4-Pole Transistor Ladder Filter

· Burkológörbék: VCO EG w/ Voltage Controlled Decay + Bipolar Amount Control, VCF EG w/ Voltage Controlled Decay + Bipolar Amount Control, VCA EG w/ Voltage Controlled Decay + Selectable Fast/Slow Attack Time

· Patchbay: 24x 3.5mm Jacks

· Patchbay inputs: Trigger, VCA CV, Velocity, VCA Decay, External Audio, VCF Decay, Noise Level, VCO Decay, VCF Mod, VCO 1 CV, 1→2 FM Amount, VCO 2 CV, Tempo, Run/Stop, Advance/Clock.

· Patchbay kimenetek: VCA, VCA EG, VCF EG, VCO EG, VCO 1, VCO 2, Trigger, Velocity, Pitch.

· Audio output: ¼” TS Vonaljel / ¼” TRS Fejhallgató kimenet (megosztva)

· Eurorack áramfelvétel: 230mA (+12V – from 10-pin header)

· Eurorack szélesség: 60HP (1”/26mm Module Depth)

További információ
Cikkszám MOOGDFAM
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon