Mackie DL32R

Digitális keverőpult, 32 ch, iPad
Nincs raktáron
SKU
DL32R
632 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Mackie DL32R

A Mackie DL32R egy 32 csatornás rackes digitális mix, mely segítségével a koncert helyszínén bárhonnan végezhetjük a teljes műsor keverését, mindössze egy iPades ÊMaster FaderË nevű alkalmazás segítségével. A dobozt jól megpakolták DSP-vel, így remek hangzású EQ, gate, komprersszor / limiter processzorokat kapunk, késlettetőkkel, zengetővel. Az eredmény csodálatosan színes, összeszedett előadás. A szinte mindenre kiterjedő keverő funkciói mellett a DL32R képes közvetlenül USB-s háttértárolóra több sávon felvenni és lejátszani, illetve számítógéphez csatlakoztatva hangkártyaként üzemelni: ebben az esetben a koncert rögzíthető a helyszínen, amit később stúdióban keverhetnek. Ez eddig példátlan perspektívát teremt a koncertező és stúdiózó zenekarok számára.

A DL32R egyik fő ereje abban rejlik, hogy az iPaden kívül semmilyen egyéb eszközre nincs szüksége a teljes koncert keveréséhez, így a FOH állásra sem. Ebből pedig az is következik, hogy nincs szükség arra, hogy hosszú csoportkábeleket kelljen futtatni a színpadtól a keverőállásig. A DL32R helye a színpadon van, abba közvetlenül csatlakoznak a hangszerek és a mikrofonok, az iPaddel pedig vezeték nélkül szabadon bejárhatjuk az egész helyszínt, így több pontról is ellenőrizhetjük azt, hogy minden megfelelően szóljon. Pontosabban erre akár tíz(!) iOS eszközt is használjatunk: ennyi iPaddel és iPhone-nal tudnak ugyanis csatlakozni a bulihoz egyidejűleg (iPhone-ról ugyaníg lehetséges a távirányítás).

Ezáltal egyidejűleg több hangmérnök is dolgozhat a rendezvényen, illetve a zenészek is képesek a saját iOS eszközükkel állítani a saját arányaikat. Korábban ehhez rendkívüli mennyiségű kábelre volt szükség, most viszont csak a színpadon elhelyezett Mackie DL32R-re.

A teljes mix távvezérelhető vezeték nélkül, a 32 mikrofon előerősítő gain-jét is beleértve

Akár 10 felhasználó is beleszólhat a keverésbe (jogok beállíthatók, korlátozhatók eszközönként)

A zenészek saját maguknak állíthatnak arányokat pl. az iPhone-jukról

Rengeteg ki- és bemenet

A boldogsághoz sok csatlakozó kell, ezért a DL32R-en 32 mikrofon bemenetet kapsz, 14 szabadon címezhető XLR kimenet mellé, egy pár TRS monitor kimenetet, sztereó AES digitális kimenetet. Mindemellé jár 28 busz, 14 sztereó linkelhető aux send, fejhallgató kimenet, és egy bővítőhely, aholva DANTE bővítőkártyát lehet installálni. A DL32R pedig MINDEN beállításod el tudja menteni és azonnal visszahívni!

-32 előhívható ONYX+ mikrofon előfok beállítás

-14 szabadon címezhető XLR kimenet

-TRS monitor kimenet és sztereó AES kimenet

Többsávos felvétel és lejátszás:

A Mackie DLR32 leghasznosabb képességei közül az egyik kétségtelenül a többsávos felvétel és lejátszás készítésének lehetősége. Az USB csatlakozóra kötött külső meghajtó felel a tárolásért, a folyamat pedig teljesen távvezérelhető vezeték ill. egyéb periféria (pl. számítógép) nélkül. Természetesen számítógépet is lehet használni, ekkor azt az USB portra kötve mint hangkártya funkcionál a DL32R.(24 be- / 24 kimenettel jelenleg)

Virtuális soundcheck!

A zenekar felmegy a színpadra, eljátszák amit szeretnének egyszer, és azt rögzíti a DL32R a rácsatlakoztatott merevlemezre. Ezután a rendszer már a zenekar nélkül- képes visszajátszani a beállást, amit a hangmérnök a saját tempójában tökélyre állíthat be. A beállítások pedig elmenthetők majd újra behívhatók, így koncert később megismételhető pont ugyanolyan paraméterekkel.

A DL32R DSP teljesítménye jelenleg toronymagasan überel minden konkurrens terméket (*).

A 36 bemeneti csatornán 4 sávos parametrikus EQ felüláteresztő szűrő, gate és kompresszor áll rendelkezésre

A Mackie DL32R 32 csatornás, roppant teljesítményű digitális keverőpult, ami teljesen vezeték nélkül vezérelhető a könnyen kezelhető Master Fader iPad / iPhone applikációval (ingyen letölthető az App Store-ból és otthon is kipróbálhatók a funkciói offline módban). A funkciók között olyan prémium szolgáltatásokat találsz mint a közvetlen lemezre történő felvétel és visszajátszás több sávon, extrém számú DSP alapú effektek. A DL32R az igényes hangmérnököknek és önmegvalósító zenekarok ideális társa, mely olyan helyeken is alkalmazható, ahol a színpad előtti keverőállások nem megvalósíthatók.

További információ
Cikkszám DL32R
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon