Mackie CR4

Kompakt multimédiás hangfal, aktív, 4"
Raktáron
SKU
CR4
47 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül
Teljesítmény tekintetében nem lehet panasz, mert az 50 Watt teljesítményt nyújtó dobozok rendkívül kiegyensúlyozott lesugárzásra képesek.
A soft dóm magassugárzók hűtésére használt ferrofluid gondoskodik a hosszú élettartamról és a nagyobb tranziensek kezeléséért.

A mélysugárzó teintetébe mindkét modellbe egy hosszúlöketű mélysugárzót építettek a kiemelkedő basszus lesugárz¡sért. A doboz anyaga fa ami egy műanyag laminálást kapott a nagyobb ellenállásért, így még ellenállóbb és kiküszöböli a doboz önrezonanciáját. Mivel ezeket főként otthoni zenét kedvelő kreatív felhasználóknak fejlesztették, ezért nem maradhat el a már megszokott az előlapról is könnyedén állítható hangerőszabályzási lehetőség, ami egy ledes indikátorcsíkkal jelzi az optimális jelszintet aminél a hangfal még nem torzít, illetve a csomagban található izolációs pad ami az asztalra helyezett hangfalak rezgésmentesítésére szolgálnak.

Hátoldalán megtalálhatóak a szimmetrikus Jack illetve a főként a hifi termékvonalról ismert RCA csatlakozások is. Az előlap két 3.5 jack aljazattal is rendelkezik amelyek közül az egyik a külső MP3, Ipod vagy más médialejátszók csatlakoztatására használhatóak, és mellette a füllhalgató kimenet ami lehetőséget ad a közvetlen csatlakoztatására, ezzel megspórolva egy további füleserősítő megvásárlását is. A dobozok úgy vannak kitalálva, hogy az egyik a fő hangfal tartalmazz a beépített erősítőrendszert ami egy pár kábellel csatlakozik a másik passzív hangdobozhoz. Ezzel a technikával leegyszerüsödnek a "kábeldzsungel" okozta kellemetlenségek és könnyedén összeszerelhető.

Ha számítógépes környetzetünk jobb illetve bal oldalára kívánjuk rakni a kezelőszervekkel felszerelt hangfalat, akkor sem kell aggódni a helyes sztereótér irány miatt, mert ha felcseréljük a hangfalpárat akkor a hátoldalon található jobb/bal oldal kapcsolóval ezt könnyedén korrigálhatjuk.
Ideális választás minden olyan zenésznek és zenét kedvelőnek, akik nem elégszenek meg egy átlagos számítógép vagy multimédia hangfallal. Esetenként használható project stúdióknban a közeltéri lehallgatáshoz is.

* Kompakt kivitelű, aktív közeltéri monitor
* Univerzális csatlakozás minden médiumhoz
* Kapcsolható jobb illetve bal pozíció az ideális sztereótér elválasztásához
* Teljesítmény: 28 Watt (RMS), 50 Watt csúcs, AB-osztály
* 4" mélysugárzó, 0.75" ferrofluid hütésű selyem dóm magassugárzó
* Előoldali hangerőszabályzó
* Frekvenciatartomány (–3 dB): 70 Hz - 20.000 Hz
* Frekvenciatartomány (–10 dB): 60 Hz - 20.000 Hz
* Maximális hangnyomás (párban): 100 dB SPL
* Keresztezési frekvencia: 3.000 Hz
* Hátoldali szimm./aszimm. 6.3 mm-es TRS bemenet, aszimm. RCA bemenet, előlapi 3.5 mm-es mini jack bemenet
* Előoldali 3.5 mm-es sztereó fejhallgató kimenet
* Fekete műanyag bevonatú, reflex típusú fa doboz
* Méret (sz/m/mé): 156 x 224 x 185 mm
* Súly (párban): 5.4 kg
* Tartozékok: izolációs pad, összeötö kábelek (számítógép, médial, hangszóró) 
További információ
Cikkszám CR4
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon