Mackie CR3

Kompakt multimédiás hangfal, aktív, 3"
Nincs raktáron
SKU
CR3
35 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Teljesítmény tekintetében nem lehet panasz, mert az 50 Watt csúcsteljesítményt nyújtó dobozok rendkívül kiegyensúlyozott lesugárzásra képesek.

A soft dóm magassugárzók hűtésére használt ferrofluid gondoskodik a hosszú élettartamról és a nagyobb tranziensek kezeléséért. A mélysugárzó teintetébe mindkét modellbe egy hosszúlöketű mélysugárzót építettek a kiemelkedő basszus lesugárzásért. A doboz anyaga fa ami egy műanyag laminálást kapott a nagyobb ellenállásért, így még ellenállóbb és kiküszöböli a doboz önrezonanciáját. Mivel ezeket főként otthoni zenét kedvelő kreatív felhasználóknak fejlesztették, ezért nem maradhat el a már megszokott az előlapról is könnyedén állítható hangerőszabályzási lehetőség, ami egy ledes indikátorcsíkkal jelzi az optimális jelszintet aminél a hangfal még nem torzít, illetve a csomagban található izolációs pad ami az asztalra helyezett hangfalak rezgésmentesítésére szolgálnak.

Hátoldalán megtalálhatóak a szimmetrikus Jack illetve a főként a hifi termékvonalról ismert RCA csatlakozások is. Az előlap két 3.5 jack aljazattal is rendelkezik amelyek közül az egyik a külső MP3, Ipod vagy más médialejátszók csatlakoztatására használhatóak, és mellette a füllhalgató kimenet ami lehetőséget ad a közvetlen csatlakoztatására, ezzel megspórolva egy további füleserősítő megvásárlását is. A dobozok úgy vannak kitalálva, hogy az egyik a fő hangfal tartalmazz a beépített erősítőrendszert ami egy pár kábellel csatlakozik a másik passzív hangdobozhoz. Ezzel a technikával leegyszerüsödnek a "kábeldzsungel" okozta kellemetlenségek és könnyedén összeszerelhető.

Ha számítógépes környetzetünk jobb illetve bal oldalára kívánjuk rakni a kezelőszervekkel felszerelt hangfalat, akkor sem kell aggódni a helyes sztereótér irány miatt, mert ha felcseréljük a hangfalpárat akkor a hátoldalon található jobb/bal oldal kapcsolóval ezt könnyedén korrigálhatjuk.

Ideális választás minden olyan zenésznek és zenét kedvelőnek, akik nem elégszenek meg egy átlagos számítógép vagy multimédia hangfallal. Esetenként használható project stúdióknban a közeltéri lehallgatáshoz is.

* Kompakt kivitelű, aktív közeltéri monitor

* Univerzális csatlakozás minden médiumhoz

* Kapcsolható jobb illetve bal pozíció az ideális sztereótér elválasztásához

* Teljesítmény: 28 Watt (RMS), 50 Watt csúcs, AB-osztály

* 3" mélysugárzó, 0.75" ferrofluid hütésű selyem dóm magassugárzó

* Előoldali hangerőszabályzó

* Frekvenciatartomány (Í3 dB): 80 Hz - 20.000 Hz

* Frekvenciatartomány (Í10 dB): 70 Hz - 20.000 Hz

* Maximális hangnyomás (párban): 97 dB SPL

* Keresztezési frekvencia: 3.000 Hz

* Hátoldali 6.3 mm-es szimm./aszimm. TRS, aszimm. RCA és 3.5 mm-es bemenetek

* Előoldali 3.5 mm-es sztereó fejhallgató kimenet

* Fekete műanyag bevonatú, reflex típusú fa doboz

* Méret (sz/m/mé): 140 x 208 x 158 mm

* Súly (párban): 4.1 kg

* Tartozékok: izolációs pad, összeötö kábelek (számítógép, média, hangszóró

További információ
Cikkszám CR3
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon