M-Audio Hammer 88

USB/MIDI billentyű, kalapácsmech., 88 bill.
Nincs raktáron
SKU
105029
161 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

M-Audio Hammer 88

88 billentyűs kalapácsmechanikás USB/MIDI kontroller

 

Előadóművészek számára

Bemutatkozik a Hammer 88, egy prémium, kompromisszummentes billentyűs kontroller, ideális profiknak, haladóknak, de akár tanulóknak is. A kontroller igazi zongora érzést nyújt virtuális hangszerek vagy hangmodul használata esetén. A Hammer 88 lelke 88 velocity-érzékeny, súlyozott kalapácsmechanikás billentyű, amely hitelesen közvetíti az előadás minden apró mozzanatát a szoftver felé. Tökéletes kombináció előadók és producerek számára, akik soha nem látott módon fedezhetik fel plugin kollekciójukat.

Expresszív

A Hammer 88 az expresszív játékélményt állítja középpontba a gondosan pozícionált kezelőszerveinek köszönhetően. A különálló pitch- és modulációs kerék portamento és glissando effekt lehetősége, valamint a Mod-kerék bármely paraméterhez való hozzárendelhetősége új inspirációt eredményez. A dedikált fő hangerő potméterrel azonnal változtathatjuk játékunk intenzitását, de tetszés szerint hozzárendelhetjük választott DAW vagy hangszer funkciónkhoz, akárcsak az oktávváltó gombok. A funkcióval könnyedén válthatunk programot, effektet, küldhetünk MMC üzenetet. Három pedál bemenet áll rendelkezésre, Sustain, Expression és Soft funkciókhoz. A Hammer 88 előadásközpontú felszereltségével a zenei kifejezés soha nem volt ilyen egyszerű!

Külső egységek vezérlése

Ne korlátozd játékodat csak számítógép alapú hangszerekre. A kézreállóan elhelyezett 5-tűs MIDI kimenet segítségével minden MIDI információt továbbíthatsz a kompatibilis eszközök felé, legyen szó akár hardver szintetizátorról, hangmodulról, vagy dobgépről. A Hammer 88 segítségével a legtöbbet hozhatod ki külső hangkeltő eszközeidből.

Zökkenőmentes integráció

Egy hangszer, ami nem szab határt a kreativitásnak, sőt elősegíti azt! A Hammer 88 USB tápellátással, szabvány USB-MIDI csatlakozással szerelt, így a lehető legkönnyebben csatlakoztatható. iOS felhasználók számára külön öröm, hogy az Apple iPad Camera Connection Kit (külön megvásárolható) segítségével összeköthetjük iPad-ünkkel vagy más iOS készülékünkkel.

Tartozék prémium szoftvercsomag

A Hammer 88 professzionális produkciós csomaggal érkezik, amely testreszabható zongora (AIR Mini Grand és SONiVOX Eighty-Eight Ensemble), orgona (AIR DB-33) valamint e-piano (AIR Velvet) hangzásokat biztosít. A tanulni vágyók igazi meglepetésként értékelik a 3 hónapos, ajándék előfizetést a Skoove online zongorakurzusra.

Főbb jellemzők

-          88 súlyozott, kalapácsmechanikás billentyű

-          USB-MIDI kapcsolat virtuális hangszerekhez

-          5-tűs MIDI kimenet külső egységekhez

-          Pitch Bend, modulációs, hangerő- és oktávváltó vezérlők

-          Több zónára osztható billentyűzet

-          Sustain, Experession és Soft pedálbemenet

-          USB tápellátás

-          Nem szükséges külön driver telepítése Mac vagy PC esetén

-          iOS kompatibilitás

-          Egyszerű és professzionális programozás a mellékelt Hammer 88 Controller Editor segítségével

-          Opcionális tápegység csatlakoztatási lehetőség

-          Tartozék kottatartó

 

További információ
Cikkszám 105029
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon