Korg Electribe 2 Sampler Red

Zenei produkciós állomás, sampler, piros
Raktáron
SKU
ELECTRIBESAMPLERRED
122 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Korg Electribe Sampler 2 Red

Az új Korg Electribe Sampler: Mostantól még több zenei stílust lefed

Az Electribe újjászületése a Korg legújabb technológiáinak esszenciája: mint a KingKorg, Kaossilator, Kaosspad és a Taktile. A 200 preset pattern ugyanúgy lefedi a house és a techno vonalát, mint a legújabb stílusú Trap és EDM stílusokat. A másik hatalmas újítás a régi szériához képest, hogy az új Korg Electribe már támogatja a polifónikus lejátszást, amely nélkülözhetetlen az olyan komplex stílusokban, mint pl. a house.

Fejlett step sequencer

Az előlapon elhelyezett 16 pad által intuitív módon készíthetők pattern-ek, mert nem csak hallhatók, hanem láthatók is a hangok. A padok billentyűként is használhatók dallamok bejátszására, valamint step recorderként is a pitch és ritmikus értékek megadásával egy időblen. A Volca sorozatból átvett step jump funkció segítségével a step-ek tetszés szerint áthelyezhetők, eltávolíthatók.

A motion sequence record funkcióval a gombok és potméterek lenyomásának eseménye is rögzíthető. Még a dobok és a szintetizátorok is társíthatók a 16 pad-ra, pl. komplex ütemek készíthetők azáltal, hogy a dobok ki vannak osztva a 16 pad-ra.

Intuitív ütem szerkesztés a trigger és touch pad által

A Kaossilatorhoz hasonlóan a touch scale funkció segítségével hibás hangok nélkül lehet játszani az ujj mozgatásával a padon. A Taktile-ból ismert trigger pad által a frázisok könnyen létrehozhatók. A trigger pad-ok dob beütésére is használhatók velocity érzékenység beállítása mellett, amely ki-, bekapcsolható.

Hybrid szintetizátor motor sampler-rel és modelezéssel

A Korg létrehozott egy új szintetizátor motort, amely maximalizálj a kreativitást.

A sampler hangmodul által a saját minták is használhatók. Az analóg modellező hangok számos típusa rendelkezésre áll synth bass-ek és pad hangok előállításához. Akár 999 preset és user sample menthető el, maximum 270 másodperces mintákkal. A készülék gyárilag tartalmaz számos dob, rhythm/phrase loop-ot és egyéb hangmintát. (Együttműködve a Sample Magic, Loopmasters, Prime Loops gyártókkal).

A moduláció a hnagszerkesztést még komplikáltabbá teheti, de a Korg ezt is könnyebbé tette, redukálva ezt három paraméttere: egyszerűen válassz template-et amely kijelöli az effektet és annak célját, majd állítsd be az effekt sebességét és értékét.

Time Slice és Resampling funkciók:

A Time Slice funkció megállapítja a phrase-en belül az attack mértékét és megfelelően szétvágja, biztosítva ezzel hogy a frázis a megfelelő tempón kerüljön lejátszásra a hang komolyabb változtatása nélkül. A hangok egy kivágott részen belül küülön is felhasználhatók step-re vagy részekre bontva. Az effekt hozzáadható egy sample-höz is és újra samplingelhető.

Még mélyebb kreatív potenciál: effektek és groove template-ek

Az új Korg Electribe olyan effekteket kínál mint a kompresszor és overdrive minden részhez, megalkuvás nélküli szerkesztési lehetőséggel a zene minden részlete felett. A groove funkció minden részhez használható, groove template kiválasztásával.

Új live performance funkciók: Master effekt, Pattern set, Sync in/out

A master effektek a touch pad-ról szabályozhatók, ugyanúgy mint a Kaoss Pad-on, és nem csak finomhangoláshoz vannak effektek, hanem olyan erőteljes effektek is, mint pl. a vinyl-break, valamint az újonnan fejlesztett seq reverse és az odd stepper amely a lejátszás sorrendjét változtatja meg.
További információ
Cikkszám ELECTRIBESAMPLERRED
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon