Korg Electribe 2 Blue

Zenei produkciós állomás, groovebox, kék színű
Raktáron
SKU
ELECTRIBEBLUE
119 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Korg Electribe 2 Blue

Az új Korg Electribe: Mostantól még több zenei stílust lefed


Az Electribe újjászületése a Korg legújabb technológiáinak esszenciája: mint a KingKorg, Kaossilator, Kaosspad és a Taktile. A 200 preset pattern ugyanúgy lefedi a house és a techno vonalát, mint a legújabb stílusú Trap és EDM stílusokat. A másik hatalmas újítás a régi szériához képest, hogy az új Korg Electribe már támogatja a polifónikus lejátszást, amely nélkülözhetetlen az olyan komplex stílusokban, mint pl. a house.

Fejlett step sequencer
Az előlapon elhelyezett 16 pad által intuitív módon készíthetők pattern-ek, mert nem csak hallhatók, hanem láthatók is a hangok. A padok billentyűként is használhatók dallamok bejátszására, valamint step recorderként is a pitch és ritmikus értékek megadásával egy időblen. A Volca sorozatból átvett step jump funkció segítségével a step-ek tetszés szerint áthelyezhetők, eltávolíthatók.

A motion sequence record funkcióval a gombok és potméterek lenyomásának eseménye is rögzíthető. Még a dobok és a szintetizátorok is társíthatók a 16 pad-ra, pl. komplex ütemek készíthetők azáltal, hogy a dobok ki vannak osztva a 16 pad-ra.

Intuitív ütem szerkesztés a trigger és touch pad által
A Kaossilatorhoz hasonlóan a touch scale funkció segítségével hibás hangok nélkül lehet játszani az ujj mozgatásával a padon. A Taktile-ból ismert trigger pad által a frázisok könnyen létrehozhatók. A trigger pad-ok dob beütésére is használhatók velocity érzékenység beállítása mellett, amely ki-, bekapcsolható.

Szintetizátor motor, a leggyorsabb hang produkció érdekében
A Korg Electribe-hoz a Korg létrehozott egy szintetizátor motort, amellyel a maximális hangszerkesztő szabadságot, és a leggyorsabb munka élményét kapod meg. A 409 oszcillátor waveform analóg modellezéssel és PCM-mel működik. Az aanalóg modellezző szintetizátor a szimpla hullámformáktól a különféle modulációk széles választékát kínálja.

Még mélyebb kreatív potenciál: effektek és groove template-ek
Az új Korg Electribe olyan effekteket kínál mint a kompresszor és overdrive minden részhez, megalkuvás nélküli szerkesztési lehetőséggel a zene minden részlete felett. A groove funkció minden részhez használható, groove template kiválasztásával.

Új live performance funkciók: Master effekt, Pattern set, Sync in/out
A master effektek a touch pad-ról szabályozhatók, ugyanúgy mint a Kaoss Pad-on, és nem csak finomhangoláshoz vannak effektek, hanem olyan erőteljes effektek is, mint pl. a vinyl-break, valamint az újonnan fejlesztett seq reverse és az odd stepper amely a lejátszás sorrendjét változtatja meg.

Maximum Polyphony: 24 voices*1 (Pseudo-polyphonic*2)
Number of parts: 16
Sampling Frequency: 48.0 kHz
Number of Oscillator Types: 409
Number of Filter types: 16
Number of Modulation types: 72
Memory Capacity: 250 patterns
Insert effects: 38 types
Master effects: 32 types
Trigger Pads: 16 (Velocity sensitive is supported)
Sequencer
Up to 64 steps for each part
Up to 24 modulation sequences for each pattern
Last Step can be varied for each part
Audio: L/Mono Output (Standard Phone jack)

R Output (Standard Phone jack)

Headphones (Stereo mini jack)

Line Input (Stereo mini jack)
MIDI: In, Out (Use an included MIDI adapter cable)
USB: Type micro B
Sync: In, Out (Stereo mini jack)
External storage device: SD Card (More than 1GB), SDHC Card (Up to 32GB)
Power Supply: AC Adaptor or AA battery x 6

További információ
Cikkszám ELECTRIBEBLUE
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon