Focusrite Clarett 8 Pre USB

USB Audio Interface, 18 in/20 out, MIDI, ADAT
Nincs raktáron
SKU
CLARETT8PREUSB
Akciós ár 229 900 Ft Lista ár 269 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Focusrite Clarett USB sorozat

 

Bemutatjuk az új USB audió interfész termékcsaládot, ami veri a felsőbb árkategóriás vetélytársait. A Clarett USB családot olyanok jellemzik, mint egyedi tervezés magas teljesítménnyel, kis zajú (128dB EIN) mikrofon előfok alacsony torzítással, ultra lineális dizájnnal, ami garantálja a tiszta, nyílt és transzparens hangzást, ezzel biztosítva a pontos, tökéletes hangzás visszaadását. Három tagból áll az új sorozat: Clarett 2Pre USB (10-in, 4-out), Clarett 4Pre USB (18-in, 8-out) és Clarett 8Pre USB (18-in, 20-out).

 

Az akár 119 dB dinamikatartomány–t, a Clarett élményt már bármely legalább USB 2.0-t támogató Mac vagy PC segítségével megtapasztalhatjuk. A készülékhez tartozó szabvány USB vagy USB-C alkalmas a fenti eszközökhöz való csatlakozásra, így már minimális késleltetéssel tudunk felvételt készíteni amp szimulátorok és effekt plug-inekkel.

 

A több évtizedes analóg áramkörtervezési tapasztalat segítségével megalkotott 192kHz-en és 24 biten működő AD és DA konverterek hangminősége minden képzeletet felülmúl. Hovatovább, az Air-funkcióval gazdagított mikrofonelőfokok reprodukálni tudják az eredeti ISA előfokaink bemeneti impedanciáját, tisztaságát és frekvenciagörbéjét is. Az interfész mellé szoftvereket is mellékeltünk az XLN Audio-tól, Focusrite-tól, Softube-tól, Abeltontól és Loopmasters-tól.

További információ
Cikkszám CLARETT8PREUSB
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon