Denon DJ SC 5000 Prime

Médialejátszó, professzionális - UTOLSÓ DARABOK!
Raktáron
SKU
SC5000
429 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

 BEMUTATÓDARAB! - 1 ÉV GARANCIA!

Professzionális DJ médialejátszó - beépített ütemrács- és zenei hangnem analízis, HD multi-touch kijelző és exkluzív Engine Prime zenerendszerező szoftver

A Denon DJ bemutatja az új SC5000 Prime DJ médialejátszót, nagyfelbontású, különböző kézmozdulatokat is támogató kijelzővel szerelt készülékét, amellyel a DJ-k új szintre emelhetik előadásmódjuk kifejezését. Az SC5000 fejlett zenei elemzőrendszerrel felszerelt, felületén két deck között választhatunk, amelyek saját kimenettel rendelkeznek. Az érintőképernyő könnyű és gyors navigációt biztosít, a masszív, 8" átmérőjű jogtárcsa közepén található kis kijelző pedig a játszott dal információit, vagy egyedileg választott képet jelenít meg.

Ez a médialejátszó a világon elsőként képes önmagában elemezni a dalok ütemrács szerkezetét és zenei hangnemüket, így páratlan szintre emeli a DJ számára rendelkezésre bocsátott azonnali információkat. Az SC5000-ben került elsőként beépítésre a vadonatúj Engineâ„¢ Prime szoftver - egy innovatív zenerendszerező- és analizáló program, amellyel a DJ-k rendszerezhetik, kategorizálhatják és importálhatják zenéiket - akár közvetlenül, egyszerű áthúzással a már meglevő iTunes® vagy Serato DJ® könyvtárukból. A SC5000 képernyőjén megjelenő, alfanumerikus billentyűzete segítségével villámgyorsan megkereshető, betölthető és lejátszható a kívánt zeneszám. A LAN kimeneten keresztül akár négy lejátszó is egyszerűen összeköthető - így biztosítva a zenei állományok, valamint a digitális hálózati- és kommunikációs képességek megosztását, megfelelve a legmagasabb szintű rendezvények és klubok elvárásainak.

Az SC5000 Prime médialejátszó olyan jellemzőkkel és tervezési innovációkkal bír, amelyek páratlan előadási képességekkel ruházzák fel előadásunk során. A magas érzékenységű, 7-inch átmérőjű kapacitív, különböző kézmozdulatokat is támogató érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít zenék keresése, szűrése és osztályozása során.  A dalokról nyújtott azonnali információk mellett az ultra-részletes, finom átmenetekkel mozgó hullámformák segítik a DJ munkáját. Igen jelentős újdonság egy második, ún. "performance layer", amely különálló kimeneten köthető a keverőre. A professzionális DJ médialejátszók világában eddig még soha nem látott nyolc trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókat lát el. A stílusos megjelenésű, alumínium felületű jog-tárcsa körüli RGB megvilágítás a felhasználó igényei szerint állítható be.
Az audio kimenetek 24-bit/96kHz tulajdonságokkal rendelkeznek a legmagasabb hangminőség érdekében. Az SC5000 Prime minden tömörítetlen audio formátumot lejátszik, legyen az akár FLAC, ALAC vagy WAV - emellett természetesen a népszerű tömörítéssel készült állományok is támogatottak.

Főbb tulajdonságok:

• 7-inch átmérőjű multi-touch HD kijelző, kézmozdulatok támogatása
• 24-bit/96kHz digitális audio kimenetek
• Dual-layer lejátszás különálló kimeneteken keresztül
• Tömörítetlen audio formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
• 8 multifunkciós trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókhoz
• Testreszabható RGB megvilágítás a jog-tárcsa körül
• (3) USB és (1) SD bemenet zenék lejátszásához
• LAN kimenet, akár négy lejátszó összekötéséhez

További információ
Cikkszám SC5000
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon