Datenschutz

Az Ön személyes adatait (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, banki adatok) az adatvédelmi előírásoknak, különösen a szövetségi adatvédelmi törvénynek megfelelően tároljuk.

Kötelezzük magunkat, hogy a számunkra az Ügyfél által átadott összes bizalmas információt, amely ilyen minősítést kapott, titokban tartunk és a ránk bízott személyes adatokat csak tevékenységeink keretében a jelen szerződéssel kapcsolatban tároljuk, dolgozzuk vagy dolgoztatjuk fel. Harmadik felek (pl. teljesítési segédek) részvétele esetén a Szolgáltatónak elő kell írnia az alvállalkozói számára is ugyanezen kötelezettségek teljesítését. A titoktartási kötelezettség a szerződés lejárta után is érvényben marad.

Önnek jogában áll, hogy minden, az Ön személyére vonatkozó, nálunk tárolt adatot megvizsgáljon és kijavítson, ha az Ön véleménye szerint elavult vagy helytelen.

Az Ön kérésére bármikor ingyenes tájékoztatást adunk a személyére vonatkozóan tárolt adatokról, azok eredetéről, az azokat fogadó személyről valamint a tárolás céljáról. Az információ a következő elérhetőségeken érhető el:

 

Friendly House Kft,

Paulay Ede utca 22-24.

1061 Budapest

Hungary

Telefon: +36 1 413 0111,

Email: office@friendlyhouse.hu

 

A törvényes feltételek teljesülése esetén ezen kívül Önnek a tárolt adatok zárolására vagy törlésére is joga van. Kérjük, erre vonatkozóan használja a fent említett kapcsolattartási adatokat.

A személyes adatokat csak addig tároljuk, ameddig szükséges egy szolgáltatás teljesítésére, amelyet Ön kívánt, vagy amelyhez hozzájárulását adta, amennyiben nem áll fenn semmilyen más törvényes kötelezettség, mint például folyamatban lévő törvényes eljárások.