Arturia KeyLab Mk II 61 Black

USB/MIDI billentyű, 61 key, 16 pad, Analog Lab 3
Raktáron
SKU
50157
169 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Arturia Keylab MKII 61 Black

 

Kivételes funkciók - kiemelkedő minőség

A legtöbb MIDI kontroller idális kezdő producerek számára, otthoni zenéléshez, de amennyiben aktív használtba kerülnek, hamar érződik korlátjuk. Az Artuira épp ezért alkotta meg a KeyLab mkII-t: egy billentyűzet, mely kompakt méret mellett kivételes és masszív építési minőséggel rendelkezik, ezáltal professzionális zenészek napi társaként is megállja a helyét. Alumínium ház, tömörfa oldalsó panelek, a Matrixbrute-ból ismerős aftertouchos félsúlyozott mechanika, alumínium modwheel és pitchbend - mindezek együttesen nem csupán egy letisztult és elegáns kontrollert eredményeznek, hanem egy olyan vezérlőt, mely játékélményével az előadást szintjét is emeli.

Kifejezés

A KeyLab mkII billentyűzetek a zenei előadást helyezi előtérbe: az aftertouch nagyban hozzájárul a szintetizátor szólamok expresszív előadásához, a 9 fader teljes drawbarként is funkcionálhat orgona hangzásokhoz. 16 rendkívül érzékeny, RGB megvilágítású, polifonikus aftertouch-csal ellátott dobpad idális a ritmusok feljátszásához, vagy egyéb vezérlési feladatokhoz. Összesen 5 pedál bemenet érhető el, hogy a kezeink a lehető legnagyobb mértékben felszabaduljanak. 

Intelligens szoftveres integráció

Használd bármelyik DAW-ot, vagy a kontrollerhez tartozó Analog Lab 3-at, esetleg egyéb MIDI-kompatibilis eszközöket, a KeyLab mkII a lehető leggyorsabb és kényelmesebb munkamenetet biztosítja. A népszerűbb DAW-okhoz csupán elő kell hívnunk az előre elkészített kiosztásokat, és azonnal elérjük a legfőbb funkciókat.

Vezérlés és moduláció

A teljes méretű din MIDI be-és kimenetek mellett a KeyLab mkII 6 CV/Gate kimenettel rendelkezik - így nem csupán alapvető vezérlési lehetőségekhez jutunk, hanem a legrafináltabb modulációkat továbbíthatjuk moduláris rendszerünk felé.

 

További információ
Cikkszám 50157
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon