Arturia DrumBrute Impact

Analóg dobgép
Nincs raktáron
SKU
50160
104 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Arturia Drumbrute Impact

 

A DrumBrute Impact továbbörökíti mindazt, amiből a korábbi modell - a DrumBrute - nagysága származott, de immáron egy másik karaktert valósít meg új funkciókkal bővítve. A teljesen átdolgozott analóg elektronika, új FM dob, Color szekció, valamint a kifjezetten dobokra hangolt torzítás a "Brute" jelzőre teszi a hangsúlyt - eltávolodva a tisztább hangzású elődtől.

Agresszív analóg hangzás

A DrumBrute Impact analóg áramköreit jelentősen átdolgozták, de nem csupán ez jelenti a változást az elődhöz képest. A "Color" funkció révén egy újabb layert adhatunk a külön-külön a hangzásokhoz, akár lépésenként is, melyek automatizálásával egészen komplex tonális variációkat valósíthatunk meg.

Amennyiben még több vadságot akarunk kihozni belőle, akkor jön képbe a torzítás, mely mértékét egy potméterrel adhatjuk meg, a finomabb drive-tól a teljes dekonstrukcióig.

Amennyiben nem csupán a beépített lehetőségekre kívánunk támaszkodni, a DrumBrute Impact 4 külön kimenettel rendelkezik, melyek segítségével külön-külön processzálhatjuk a hangzás fő elemeit.

Intuitív programozás

Egy jó dobgép nem áll meg a jó hangzásoknál - az élményt és használhatóságot nagy mértékben befolyásolja a szekvencer is. A DrumBrute Impact a DrumBrute rendkívül jól sikerült szekvencerét kapta meg, mely képes live vagy step edit módokban is rögzíteni, továbbá pillanatok alatt komplex, folyamatosan csavarodó poliritmikákat hozhatunk létre.

Természetesen mindennek egy külön "ízt" adhatunk a swing segítségével, valamint a random paraméter változatos és természetes érzetű filleket képes generálni. A beat-repeat funkcióval további díszítéseket, fokozásokat valósíthatunk meg.

 

További információ
Cikkszám 50160
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon