Arturia DrumBrute

Dobgép, 17 analóg dobhang, 64 pattern, MIDI
Raktáron
SKU
DRUMBRUTE
155 900 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Arturia DrumBrute

Analóg dobhang és végtelen potenciál

Ha egy valódi analóg dobgépet keresel kiemelkedő lehetőségekkel, akkor próbáld ki az Arturia DrumBrute-ot. A beépített 17 analóg dobhang generátor és a manuális vezérlés által a kreatív lehetőségek végtelen sorát biztosítja az old-school techno/house zenéktől a psytrance-en át a dub, hip-hop, dnb stílusokig. A Steiner-Parker kimeneti filter szuper lágy HPF és LPF beállítást biztosít egy gombnyomásra. A 12 egyedi audio kimenet garantálja, hogy az Arturia DrumBrute egy erőteljes dobgép a színpadon és a stúdióban is.

17 valódi analóg dobhang és 64 step szekvenszer
Az Arturia DrumBrute 17 különféle dobhanggal rendelkezik: kick 1, kick 2, snare, clap, hi-hat 1, hi-hat 2, conga hi, conga lo, tom hi, tom lo, maracas, rimshot, clave, tambourine, cymbal, reverse cymbal, és  zap. Két különféle kick kiválasztásával rendkívül rugalmas módon tudod a groove-jaidat szerkeszteni. Az Arturia DrumBrute 64 pattern-nel rendelkezik, mindegyikben 64 step.

Hozz létre komplex poliritmikát
Az Arturia DrumBrute minden dobsávjának hossza beállítható ízlés szerint, tetszés szerinti poliritmikát létrehozva ezzel, amely bármilyen dobhangokkal kombinálható.

Használd a pattern effekteket, lánc patterneket song módban
A DrumBrute olyan performance effekteket kínál mint a pattern looper és a step repeat (glitch effektek loop-olása), ezáltal nagyszerűen improvizálható. A song módban több pattern láncolható össze hosszabb kompozíciókba.

Studio-ready 12 külön audio kimenet
Ha egyszer kész a dob, és szeretnéd a DAW-ba küldeni, akkor mostantól nem kell egyetlen dobsávba korlátozni, hanem minden dobot külön felvehetsz, multi-track felvételt hozva létre.

Főbb tulajdonságok:
- valódi analóg dobgép 17 dobhanggal
- Drum sounds include kick 1, kick 2, snare, clap, hi-hat 1, hi-hat 2, conga hi, conga lo, tom hi, tom lo, maracas, rimshot, clave, tambourine, cymbal, reverse cymbal, and zap
- Steiner-Parker kimeneti filter
- 64 pattern, 64 step mindegyikben
- song mode: pattern-ek összefűzése
- swing és randomizáció
- minden dobhoz külön accent
- real time szerkesztés
- minden track külön hosszúságúra állíható be
- 12 külön audio kimenet
- sync opció USB, MIDI, Clock és Internal módban
- kicsi/nagy jack fejhallgató kimenet

További információ
Cikkszám DRUMBRUTE
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon