Alesis M1 Active MK3

Stúdió monitor, aktív, 5", alu magas, darabár!
Raktáron
SKU
105019
42 500 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Legendás felmenők

 

Az Alesis több mint egy évtizedes múltra tekint vissza professzionális monitorhangfalak gyártása terén. Ez idő alatt a vállalat megalapozta irigylésre méltó, és jól megérdemelt hírnevét a profi felhasználók körében, köszönhetően pontos és megbízható termékeinek. Az eredeti M1 széria tagjai szinte bármilyen környezetben megállták a helyüket, ennek is köszönhették nagy sikerüket. A legújabb generációs M1 Active MK3 egy teljesen új szintre emeli az M1 szériától már ismert páratlan, professzionális hangminőséget, köszönhetően a stúdiómonitorok gyártásánál felhasznált újításoknak.

 

Modern megjelenés

 

Az M1 Active stúdió monitor 127mm-es mélyhangszórója alumíniumból készült, ami a tetszetős megjelenésen kívül egyéb jó tulajdonságokkal is felruházza az eszközt. A hangok még gyorsabb tranzienssel indulnak, mivel az alumínium könnyebb és merevebb, mint a membrángyártásra tipikusan használt szénszálas, papír és üvegszálas anyagok. Ezen kívül a mély- és középfrekvenciás tartományokban lineárisabb hangátvitelt eredményez az alumínium hangszóró alkalmazása. Egy precízen megtervezett hullámterelőt találunk a magassugárzó körül, így a magas frekvenciás komponensek szórása irányítottabb, kiszámíthatóbb. Az a terület, ami tökéletesen alkalmas lehallgatásra így jóval szélesebb lehet, még a hangfal szimmetriatengelyén kívül is, véletlen, nem várt szórás nélkül. A finoman lekerekített, áramvonalas sarkoknak és éleknek hála, nincsenek olyan hallható és kifogásolható következmények akusztikai fronton, mint az élesebb vonalvezetésű formavilággal rendelkező hangfalaknál, illetve az előre néző, kiszélesedő átmérőjű basszusreflex nyílások is előnyösebb hatással vannak a hangzásra, mint a megszokott kialakítású monitoroknál, amiknél ezek hátrafelé néznek.

 

 

Elemi tisztaság

 

Az M1 Active MK3 stúdió monitorokon magabiztosan hallgathatsz, keverhetsz és alkothatsz zenét, annak tudatában, hogy a legjobb minőségű hangzással teheted mindezeket. Az M1 Active MK3 stúdió monitorok széles frekvencia érzékenysége 55-22 kHz-ig terjed (±3dB), így az egész zenét azzal a realista, élethű hangzással hallhatod, amit a mai zenei világ megkövetel. Ezen kívül az M1 Active MK3 A/B osztályú kétutas erősítővel bír (45W LF / 20W HF), ami a digitális erősítőknél finomabban, határozottabban teljesít, és nagyobb dinamikatartalékkal rendelkezik.

Ezeken felül a szimmetrikus XLR/6,3mm-es TRS kombó bemeneti csatlakozóján keresztül összeköthetjük bármelyik kedvenc stúdióeszközünkkel.

 

Tulajdonságok

• 65W (40 LF, 25 HF) kétutas erősítő az erőteljes, pontos hangzásért

• 127mm-es alumínium mélyfrekvenciás hangszóró; 25mm-es selyem dóm magassugárzó

• Új optimalizált hullámterelő a magassugárzó körül az ideális sztereó hangkép kialakításához

• Optimalizált, bass-reflex nyílások a kiterjedt mélyfrekvenciás tartományért

• Szimmetrikus XLR+TRS (6,3mm) kombinált bemenetek a csatlakoztatható eszközök széles palettája számára

• Az ultraszéles 55-22kHz frekvencia érzékenység miatt lefedi a teljes spektrumot, amit zenére használunk

 

A csomag tartalma

• M1 Active MK3 stúdió monitor

• Hálózati kábel

• Használati útmutató

• Biztonsági- és garanciális útmutató

 

További információ
Cikkszám 105019
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon