Adam Audio S2V

Stúdió monitor, aktív, 7", high-end, darabár!
Nincs raktáron
SKU
ADAMS2V
680 500 Ft
27% ÁFA-t tartalmazza, szállítási költség nélkül

Adam Audioi S2V

Az Adam Audio büszkén mutatja be az S szériát, a közeltéri és közepes lehallgatórendszerük zászlóshajóit.

A hosszú múltra visszatekintő Adam szakértelem és a legújabb mérnöki innovációk, modern anyagok és továbbfejlesztett DSP felhasználásának eredményeképp a harmadik generációs S sorozat monitorai elképesztő tisztaságot, alacsony torzítást prezentálnak az új fejlesztésű mély- és középsugárzók segítségével, és itt mutatkozik be az S-ART magassugárzó, ami a méltán elismert, kézzel készült X-ART tweeter újabb, még pontosabb utódja.


Az S sorozat az Adam Audio új zászlóshajója a referencia lehallgatórendszerek terén. Öt modellből áll, növekvő sorrendben: S2V, S3H & S3V és S5V & S5H (a H jelzésű hangfalakat optimálisan vízszintes, míg a V-ket függőleges elhelyezésre tervezték). Az új termékek sikerrel ötvözik az Adam Audio mérnökeinek hosszú évek alatt szerzett tapasztalatait és fejlesztéseit a legmodernebb számítógépes tervezési lehetőségekkel és mellőznek minden kész megoldás alkalmazását.

Kifejezetten az S sorozat számára fejlesztettek új mély- és középsugárzókat, újratervezték a magassugárzó hullámvezetőit (ezt az S5-ök középsugárzói is megkapták), valamint egy vadiúj DSP-t, amivel nemcsak a keresztezési frekvenciákat optimalizálhatjuk, de a bővíthetőséget is szolgálja.
Mindezen erőfeszítések eredménye egy olyan akkurátus frekvenciamenetű hangsugárzócsalád, amely széles, konzisztens hangképét kiemelkedő részletességgel festi mind a mély, mind pedig a közép- és magastartományban, és összességében is kiemelkedő a teljesítménye. A palettára jellemző emellett a szélesebb frekvenciatartomány lesugárzása a korábbi termékekhez képest, így a mélyebb hangok és a kényesebb középtartomány is szebben van jelen, miközben úgy tudott emelkedni az összegzett kimeneti szint, hogy a torzítás csökkent. Az S széria mindemellett előre gondolkodik a csatlakoztathatóság terén is: analóg jel mellett digitálisan is hajtható.

További információ
Cikkszám ADAMS2V
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon