Rólunk

A bécsi friendlyhouse 1996. évi alapítása óta fennálló alapelvek és tradíciók szellemében nyitottuk meg 2011-ben második üzletünket, Budapest szívében.
A kezdetektől fogva szolgáltatásaink kiemelkedő minőségére fektettük a legnagyobb hangsúlyt, ami mára védjegyünkké vált. Mi mindig itt vagyunk vásárlóinknak és fontos alapelvünk, hogy minden ügyfelünket egyformán gondos odafigyeléssel és támogatással kezeljük.
A város központjában lévő modern és specializált üzletünk egyedülállóan széles választékkal, hatalmas raktárkészlettel, valamint gyors kiszállítással áll vásárlóink és megrendelőink rendelkezésére!
Szolgáltatásaink magas minősége és óriási választékunk mellett gondosan figyelünk áraink nemzetközi színvonalára és versenyképességére, hogy ügyfeleink hosszú távon is biztos pontként tekintsenek üzletünkre.
Nevünk összefoglalja küldetésünk esszenciáját – Friendly House, ami annyit jelent, mi egy barátságos, fiatalos, elfogulatlan csapat vagyunk, akik azért teszik a dolguk, hogy bárki beteljesíthesse álmait az elektronikus zene varázslatos világában!

Címünk:
1061 Budapest, Paulay Ede u. 22-24.

telefon: +3614130111
fax: +3614130113
email: office@friendlyhouse.hu

nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 12:00 - 19:00
Szombat: ZÁRVA (2019. május 1-től szombatonként zárva tartunk!) 
Vasárnap: ZÁRVA

Bankkártyás fizetési lehetőség: igen